Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sea12

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az orvos emlékszem, feszegette a hüvelyemet, de úgy, hogy megfogta a két oldalát, és csak húzta, húzta, engem meg majd megevett a fene. Egyszer csak a fejemnél termett, "gyengéden" belekönyökölt a hasamba, és megszületett a kislányom. Van egy kisváros az Alföldön. Ennek a…..
sea12 2013.08.18 14:57:43
Kecskeméti kórház, no comment...jöhetnek itt az ősanyák, akik állítják, hogy ők aztán (hálapénz nélkül természetesen!) olyan hejde-hajde ellátást kaptak az orvostól, nővérektől, sőt a csecsemősök is olyan kedvesek voltak, hogy Katalin hercegnő is ennél csak rosszabb helyen szülhetett.
Annyi mindent lehetne hozzászólni a sok okoskodóhoz, akik a tetejében nők, de simán leszólják egymást, mert hogy meri valaki is szóvá tenni, hogy szó nélkül burkot repeszt az orvos és még fáj is. Milyen degenerált módon gondolkoznak a magyar nők?! Aki szerint ez a szüléstörténet normális, vagy a poszt írója nem az, az meg se hallgasson egy osztrák, német, ne adj isten skandináv szüléstörténetet, mert infarktust kap a felháborodástól, hogy milyen és mennyi ellátást kap, mennyiért(!) egy ott szülő nő.
Volt ismerősöm régen a csecsemőosztályon. Elment, mert azt mondta nem bírta, ahogy ott ment a munka, ahogy bántak a babákkal és beszéltek az anyukákkal. Igen, dobálják a babákat a csecsemősök. Párszor voltam látogatni, nem szégyenlősek, a látogatók előtt is így csinálják.
Látogatás: Nyugat-Európában nem divat ez a látogatás-tiltás, pedig ott sem steril emberek járkálnak, sőt.
Szülésfelkészítő: mi az, hogy "dőlnek ki az apukák"? Szülésznőnek vagy nőgyógyásznak képzik őket, vagy mi?! Én csak annyit vártam el a páromtól, hogy a derekamat masszírozza a Sz.Imrés szülésfelkészítőn tanultak szerint, ill. később üljön-álljon a fejem mellett és szorítsa a kezem. Ennyi. Ettől nem hiszem, hogy kikellene dőlni. Persze az Imrében nem is erről szólt a felkészítő, hogy videón néztünk egy széttett lábú nőt, amint a baba halad kifelé. Akinek ezt jelenti a felkészítő, azt csak sajnálni tudom.
Sokat tudnék még írni, főleg, hogy az én szülés-sztorim is megvan a következményekkel. Hogy a fizetett orvos és szülésznő annyira sietett, hogy a teljesen normális terhesség végén az egészséges baba ok nélkül, komolyan megsérült, (és én is).

Nagyon sajnálom, hogy ilyen volt a szülésed:( Remélem a kicsi egyre-jobban van! Remélem egyszer vállaltok még babát és az ő szép szüléstörténete kicsit felülírja az első emléket!