Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szeja

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vettelnek már csak egy győzelemre van szüksége a vb-cím bebiztosításához, miután Monzában is komoly ellenállás nélkül nyert. Button egymás után a harmadik futamon verte meg csapattársát, Hamiltont, aki viszont kis híján Alonsót előzte meg az Olasz Nagydíj végén, majdnem…..
Az abu-dzabi finálé óta már mindenki kifejtette a véleményét, hogy szerinte Sebastian Vettel jogosan lett-e világbajnok, netán Fernando Alonso, Mark Webber, vagy éppen Lewis Hamilton érdemelte volna meg inkább a bajnoki koronát. Arról viszont nem esett szó, hogy ki volt az év…..
Fernando Alonso nyerte az eső és a safety car-periódusok miatt példátlanul hosszúra nyúlt Koreai Nagydíjat. A Ferrari spanyolja a verseny nagy részét Sebastian Vettel mögött, a második helyen töltötte, de amikor 9 körrel a befutó előtt a vezető Red Bull-Renault motorja…..
Idegtépő csata végén Fernando Alonso legyőzte Sebastian Vettelt a Szingapúri Nagydíjon. Webber és Hamilton a 37. körben, a safety car kiállása után ütközött, ami a véget vetett a McLaren-pilóta versenyének, míg az ausztrál bejött harmadiknak.A Ferrari és a Red Bull pilótája a…..