Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gyevocska

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Melyik volt az a '91től nagyjából '94ig nagyon népszerű, vallásos jófiú imidzsel futó fiúbanda, amelyik igazándiból annyira komolyan vette a rock 'n roll életformát az agárdi Popstrandos bulijaik idején, hogy az egyik éjszakai meztelenül fürdőzős-csajt…..
Bigyóblog Photoshopos mágnesszett 2009.12.10 09:54:00
A hűtőre mágneseket kell tenni, mert az oda való. Az én hűtőm tele van mindenféle mágnessel, van például legós, belga képregényes, vegasos. Photoshop-fanoknak azt hiszem az kötelező, a legjobban akkor mutat, ha egy fotót teszünk alá, mintha éppen szerkesztenénk.  …..
Péternek köszönjük a Guess the Google linkjét, ami kellemes kis asszociációs játék: a bevágott képek alapján kell kitalálni, hogy melyik szóra adta találatnak a képeket a Google. Némi angol nyelvtudás természetesen kell a játékhoz, de azért nem vészes a dolog. A világ legjobb…..
A Sziget fesztivál sokak szerint az egyéjszakás kalandokról szól, de mi ebben nem hiszünk. Hiszen ha egyszer összejövünk valakivel, akkor szakítani is kell. Ugye nem csak mi tudjuk rosszul?Ne egy hányásban fekve könnyezd meg szerencsétlenséged, hanem oszd meg! itt:…..