Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kacsafej

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A képviselő-testület Fidesz-KDNP-s többsége a Márc. 1-i ülésén úgy döntött, hogy a kerület járóbeteg szakrendelés egy épületbe integrálásával, a mellékletekben leírtak szerint - elviekben egyetért. A mellékletekben pedig már a helyiség kiosztások is szerepelnek, azaz az…..
sziasztok, Alant a Zuglói Szülői közösség a zuglói képviselőknek most írt levele a bevezetni tervezett gondozási díj kapcsán. A levélben lévő táblázat igen meghökkentett, mert a nemrég az önkoritól kért és kapott megbízási szerződések között ezek a tételek,…..
 Számomra az év négy szakaszból áll: májustól szeptemberig nyárból, októbertől januárig karácsonyból, a fennmaradó hónapokban pedig a kettő közötti letargiából. Azt szoktam mondani, hogy ilyenkor Mária helyett is szenvedek: ősszel a reggeli rosszullétektől, tavasszal…..
Piroslap Az anyját a cipőspamnek 2010.05.07 20:25:00
Először azt hitem valami groteszk tréfa, valami elborult agyú blogger társamtól. Miután láttam, hogy szinte minden főoldali posztra be lett kommentelve a képen látható, gagyi, szaros cipőnek a reklám linkje, felment bennem a sárgarigófütty.(a kép alatt a poszt folytatodik)Azt már…..