Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gonosz Autós

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség A paraszt mattot ad 2011.02.02 14:00:00
Etele (a grafikusunk volt egészen mostanáig) tanulságos kis fotót lőtt búcsúzóul, itt, az irodánk előtt. Igazából ennyi hely ritkán van errefelé, csakis hétvégén, de ez még önmagában nem ok arra, hogy valaki így parkoljon. Mármint, ahogy a volvós beállt.Ez még hétvégén is…..
Gonosz Autós 2011.02.02 23:17:35
@Bambano: azon már gondolkodtál, hogy normálisan parkolj?
Látszólag nem bonyolult kérdés, mégis sokan rosszul csinálják. Ha balra kanyarodunk egyirányú utcából, ki kell húzódni balra (feltéve ha nincs egyéb útburkolati jel, felfestve). Mégis, sokan, nem tudni miért, kihúzódnak jobbra. Majd innen kanyarodnak balra. Hülye szokás, mert…..
 Új, nem éppen kedves szomszédok jelentek meg a ház földszintjén, ahol lakom. Valahonnan a délkeleti agglomerációból jöttek, egy pártízezres városhoz közeli tanyavilágból. Mi ezzel a gond? Nem a tanyáról származás ténye, hanem az, hogy az új környezetebn is azt hiszi,…..
 Tájékozott emberek általában jól tudják: használt autót venni kereskedésből nagy kockázat. Biztos léteznek korrekt kereskedők, de sajnos úgy tűnik, nagy részük csalásból szeretne megélni.Néhány éve még volt jó „recept” autóvásárlásra. Érdemes volt úgy…..
 Az autósok egy része nem hajlandó belátni: a téli gumit nem viccből fejlesztették ki. Még ha nem is veszi meg, legalább be kellene látni, hogy szükség van rá...40 éves kollégám szerint (egy mérnök...) teljesen felesleges. Miért? Mert régen, amikor még Ladákkal és egyéb…..