Regisztráció Blogot indítok
Adatok
thomas'87

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Neo-retro design, minőségi anyagok. Ezek még nem igazán hívószavak egy burzsuj számára, ha autót akar venni. Ellenben minden környezetünk iránt elkötelezett milliárdos szíve megdobban, ha az adatokat is meglátja: fogyasztás vegyes üzemmódban 1,9 liter száz kilométeren, a…..
thomas'87 2011.05.18 14:48:55
@Jerky_Master: Kezdje azzal hogy nem szemetel az utcán.
Miután többször belerúgtak a rendőrökbe (cafeteria-csökkentés, megbízhatósági vizsgálat, korkedvezményes nyugdíj elvételének belengetése, semmisségi törvény), a kormány valószínűleg érezte, hogy ez már kicsit sok, és akár még veszélyes lehet.Így aztán Pintér…..
thomas'87 2011.03.25 23:54:13
@prendick: Igen... az utolsó bekezdésedre:
Nemrég szereztem meg a jogsit. A legelső hétvégén apummal kocsiba be, irány a nyaraló. 15 kilométert tettem meg kb, vidéken, lakott területen kívül igazoltat a rendőr. Odalép az ablakhoz, kéri az iratokat. Kérdezi, miért vagyok feszült, mire azt mertem válaszolni hogy eddig még nem állított meg rendőr. Na, erre belendült, láthatósági mellénytől elkezdve még a pót izzókat is kérte, pedig azt már nem is kötelező tartani. 10 perce ment a kérdezz-felelek, kiszáll az előttem parkoló rendőrautóból két másik rendőr, kérdezik, meddig tart még, van-e valami probléma. Megnézik ők is a jogsimat, elkezdenek röhögni és gratulálnak az első igazoltatásomhoz. Elnézést kérnek a kollégájuk nevében és még pár jó tanácsot is kapok tőlük, pl vigyázzak mert errefelé rossz az út. (Aztán amíg kettejükkel beszélgettem, aki eredetileg megállított nagy durcásan beszállt a kocsiba és úgy beb.szta az ajtót hogy már én is csak vigyorogtam...)
Nagyon kedvesek, segítőkészek voltak, igazán pozitív élmény volt! Azonban ha ez a fószer egyedül állít meg valahol, tuti nem így emlékeznék vissza... És ez a gáz, ha csak tízből egy ilyen, akkor már megy a mocskolódás, utálkozás gyűlölet... B.szhatjuk, lényegesen nem fog itt változni semmi, szerintem.
thomas'87 2011.03.26 00:22:16
@prendick: Ezzel összefüggésben a fenti válaszlevél ötödik bekezdéséből idéznék: "Az, hogy a rendőröket még kísértésnek is ki lehet tenni, az nagyon helyes. Hisz emlékezzünk mi lett belőle, mikor egy almafán egy kígyó bepróbálkozott egy embernél!"
(Ugyebár itt arról van szó, hogy civil ruhás nyomozók követnek el kisebb szabálysértéseket hogy a járőr lemeszelje őket, majd a nép egyszerű gyermekének kiadva magukat megkísérlik megkenni a közeget.)
A hétfői Kékfényben nyilatkozott az ilyen ügyekért felelős, nemrég felállított osztály főigazgatója, valami ilyesmit mondott: Aki tisztességesen dolgozik, nincs félnivalója.
Teljesen egyetértek... A munkahelyemen engem is ellenőrizhetnek úgy, hogy nem tudok róla, az is annak számít ha pl. a főnökeim a hátam mögött kérdezgetik a kollégákat hogy jól dolgozom-e, stb. Ebben a témában neked mi a véleményed?
@IgazMagyar: :D:D:D:D! Neee, hiszem hogy nem!
thomas'87 2011.03.26 00:51:56
@Pistie: Bocsi, de akkor pl. a kórházban dolgozó nővérek is elmehetnének ennyi erővel valamivel előbb. 12 Órában dolgoznak sokszor fertőzően beteg emberek közelében, a gyerekosztályon kiemelt figyelemre van szükség, míg a daganatos betegek mellett naponta meghal az ember lelkileg. Ők még kevesebbet is keresnek a rendőröknél, a kórházakon kívül pedig nem tudnak elhelyezkedni sok helyen a végzettségükkel. Aki pedig azt mondja hogy a többségük bunkó és nem csinál semmit, jelzem, a rendőrök sem különbek. Én a nővéreknek is engedélyeznék 5-7 év korkedvezményt egy meghatározott munkában töltött év után, aki ezt nem így gondolja, szemétnek hangzik amit írok, de azt a 60 éves nővérkék kezeljék ha kórházba kerül.
Ez csak egy példa, nem kell nekem esni, nem sajnálom a rendőröktől a korkedvezményt viszont túlzónak tartom, a nyugdíjat pedig pofátlannak a többi, munkavállalóéval szemben.
Zsolt 10 napja várja, hogy véget érjen az ünnepi bódulat a Lufthansánál, és elvesztett ajándékosbőröndje megérkezzen. Eltűnésük után szinte azonnal lokalizálták a csomagokat, de december 24-ig csak az egyiket sikerült leszállítani:Egy jó ki repülős történetet szeretnék…..