Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ergil

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alig ért véget az első epizód, máris hatalmas felháborodás és hírverés kísérte az újonnan induló animét, ami gyakorlatilag borítékolta, hogy végig fogom nézni, ha törik, ha szakad. Mivel az Anime News Network fórumán is eléggé megoszlottak a vélemények, és már a pilot epizód sugárzása előtt is…..
  Kéne venni a gyereknek valami társast, egy normálisabbat. Ha meglátok még egy Némós memóriát, vagy Elzás lóversenyt, tuti, kitérek a hitemből. Ráadásul olyan kéne, amit a kisebb is élvez, de a nagyot sem untatja. - Ilyen és hasonló gondolatok járnak a szülők, nagyszülők, keresztmamák és papák…..
Megjelent nem is olyan rég egy tanulmány, hogy a Lego egyre erőszakosabbá válik. Én - annak ellenére, hogy a cég az elmúlt években folyamatosan a hozzám hasonló kockák kegyeit kereste - nem is tudom, mikor vettem utoljára Legót. És elég sokan vannak ezzel így. Beleástam hát magam egy pár katalógusba…..
Egy hónapja se, hogy írtam arról, a Savoya Parkban található Auchanban semmit se ér a kismamapénztár. A pénztár funkciója az lett volna, hogy a kismamák és a kisgyermekesek hamarabb sorra kerüljenek, csakhogy mindenki beállt, és az Auchan dolgozói nem merték felvállalni a…..
Ergil 2014.10.06 13:43:33
@Pirx: Igazából nem az Auchan-on kérem számon. Embertársaimon kérem számon, ha tényleg azért zárták be mert nem lehetett rendet tartani.
A szociális érzékenységet meg igenis számon kell kérni az élet minden területén. Én legalább is számon fogom kérni a gyerekeimtől.
Ergil 2014.10.06 13:48:43
@oszt jónapot: ezt tudom, nekem nem okoz gondot, de ismerek olyat akinek igen. A korábban említett egyedülálló anyának, aki munkahely, bölcsőde, babysitter között szaladgál és késő este bealszik a gyerekkel mese közben. Vagy annak a kismamának, aki nem tudja mikor szoptat és kihúzza a csengőt, hogyha végre alszik a gyerek ne verjék fel a szóróanyag terjesztők.
Én hajlandó vagyok lemondani a kényelmemről és 3 perccel tovább várni egy pénztárnál, hogy akiknek ez segítséget jelent 10 perccel hamarabb végezzenek.
Ergil 2014.10.06 14:11:01
@oszt jónapot: Saját tapsztalatból azt tudom mondani, hogy se feleségem, se anyósom nem nyit ajtót idegennek. Nekem ezzel nincs problémám, de feleségem inkább munkahelyére rendelteti az árukat, vagy lemegy érte a sarokra, de nem engedi őket be a lakásba (pedig max az 50kilős képcsöves TV-t vihetnék). Nálunk azért a futáros dolog nem működik (ki tudja lehet egyszer meggondolják magukat)
A 10 legjobb akciófilm a 80-as évekből A 90-es évekre már leáldozott az egyszemélyes gyilkológépeknek, a humor és a látvány került előtérbe.  Arnie és Sly továbbra is műfaj istenei maradtak, köszönhetően annak, hogy felismerték a változtatás szükségességét, a mordályok…..
Kénytelen vagyok ámulattal adózni a Samsung előtt, de nem a jó értelemben: vajon mi vette rá őket, hogy piacra dobják ez a nagyon luxxy, nagyon giccs borzalmat? Kell a médiavisszhang? Vagy úgy érzik, hogy erre tényleg van piaci igény? Májusban mindenesetre elérhetővé válik…..
Ergil 2014.05.13 08:40:27
Egy igazán jó lánybanda titka három fő összetevőben rejlik: a jól összeválogatott karakterekben, a szuper énekhangokban és nagyon jól megírt dalokban. Persze, hogy mi hangsúlyos ezekből, az korszakonként változik. Az 50-es, 60-as és 70-es évek lánybandáinál még a tökéletes…..
Sokan beküldtétek a lenti képet, meg persze magunktól is rátaláltunk, de azt nem sikerült kiderítenem, hogy ki készítette. Mindenesetre az illető elég jól vágja a DOS-os játékokat, ezekből szedte össze a száz legjobbat egy szép listába. Látszik, hogy sok melóval, nagy…..
Nehézsúlyú munkakerülés következik, a Sonny című stratégiai-harci játék (Saricsnak köszönjük a linket). A program a japán szerepjátékokra emlékeztető egyszerű harcrendszerben meséli el a jóarcú zombi címszereplő kalandjait, vagyis elképesztő mennyiségű hullát fogunk…..