Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lavache

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mit tehet a kultúrafogyasztó, ha grandiózus díszleteket, élő szobrokat, óriásdrapériát és nagyszabású showműsort ígérnek neki, plusz a leghíresebb filmzeneszerző műveinek nagyzenekari előadását, ehelyett kap kasszacsilingelést meg kütőskalács-szagot, díszlet meg nuku? És…..
lavache 2007.08.08 15:27:13
Én is ott voltam. A koncert után két nappal írtam egy levelet a szervezőknek. Nagyon nyugodt hangvétellel, de kritikusan. Mert bizony nem gyerekbetegségekről van itt szó, hanem hanyagságról. Az nem gyerekbetegség, hogy valaki nem gondol arra, hogy 2000 embernek valahogy be kell jutnia a kapun. És amikor kitőr a botrány, mert valóban vegyes a társaság és van aki türelmetlen, akkor jöjjön oda egy, több szervező és oldja meg! Ez is benne van a jegy árában. Én utálok tolakodni, ezért kb utolsónak mentem be, de az a groteszk "nem bejárat" madzag még mindig kifeszítve lógott. Fél óra alatt egyetlen szervezőnek sem jutott eszébe, hogy levegye. Ez nem gyerekbetegség!!! És amikor bejutottam nem volt helyem. Sehol. Pedig (tudom ciki) nekem drága jegyem volt. Az kinek lett volna a feladata, hogy a szektorok rendesen el legyenek választva? És nem feltételezek semmilyen kicsinyességet az olcsóbb jeggyel rendelkezőktől akik a drága helyre ültek. 2000 ugyanolyan műanyag gagyi kerti székről minden kordon és jelzés nélkül ki a halál tudja, hogy melyik az ő helye?

Az, hogy nem lehetett látni az amúgy tök fölösleges bejátszásokat, hogy néha mellényúlt a zenekar (egyébként az egyetlen profi dolog volt aznap este a zenekar. Ezútun is köszönet nekik), vagy nem úgy sikerült a díszlet ahogy szerették volna az a gyermekbetegség. Elnézem nekik, mert a lelkesedésüket tisztelem. De amiről az előbb írtam az felháborító, nevetséges és rendesen tönkre tette nemcsak a szombat esti kedvemet, meg az előadást, de a szervezőkbe vetett minden hitemet is.

Sütinek külön. Ha szervező vagy, akkor ne ezt a fórumot használd. Ha nem vagy szervező, akkor meg csöndesen és szerényen kommentelj és bízz abban, hogy van olyan Neked hisz.