Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Repce

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát igen, a francia alapvetően nem egy csirkezabáló nemzet, kivéve, ha 40 gerezd fokhagymával van megfejelve az a bizonyos pipi... úgy már egy francia is meg tudja enni. Ez egy klasszikus vidéki francia recept, és annyira, de annyira finom, hogy tényleg egy provence-i kis faluban éreztem…..
Egykori kollégám mondása, „hogy csak a káröröm az igazi öröm, mert nincs benne irigység.” Ennek ellenére nem szép dolog, még ha nehéz is önuralmat gyakorolva tárgyilagosan szemlélni azt, hogy valaki Hummerrel megy a balatonakarattyai jégre és az beszakad alatta.  A…..
Repce 2012.02.09 13:32:14
@Brownfinger: a tegnapi facebookos bejegyzései alapján sajnos már nem tudod megítélni a "személyiségét", módosított K. úr a beállításain, de ez a fejlemény is festi valamennyire az illetőt:

velvet.hu/blogok/gumicukor/2012/02/09/a_velencei-to_beszakitasaval_viccelodik_a_hummeres_jegtoro/

Valószínűleg nem ez az utolsó megnyilvánulása, amiben élvezhetjük a sziporkáit...
Repce 2012.02.10 14:39:55
@''autónepper.'': nem akarok személyeskedni, de te vagy K. Pali bácsi vagy, esetleg ugyanott tanultatok helyesen írni, egy szánalom mennyi hibát ejtesz egyetlen mondatban...legalább egy helyesírás ellenőrzőt engednél rá az irományodra, ha magadtól nem megy...leülhetsz fiam, egyes!
Repce 2012.02.09 12:35:48
@huleaks2: K. úr szerintem inkább 50 éves, bár esze nyilván pár év múlva sem lesz már több...úgyhogy a kor nála ebből a szempontból irreleváns, gyárilag IQ-Light