Regisztráció Blogot indítok
Adatok
varkonyim

4 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csatlakozz te is a Magyarok Szövetsége petíciójához, állítsák vissza Magyarország jogfolytonosságát, mely csak a történelmi, Szent Korona tanon alapuló alkotmányunk helyreállításával lehetséges.   ..
A mai poszt írója kérte, hogy a névtelenség homályában maradhasson, mert annyira sokkolták a vele történtek, hogy nem szeretne újra találkozni a nagy sötét BMW-vel, aki egy időre megduplázta az egész család vérnyomását. Az látszik, hogy eddig nem olvasta a blogot, mert akkor…..
varkonyim 2010.11.30 17:34:59
@"streetfighter": Jó nem 10 méterrel előttem, költői túlzás volt, de nem sokkal... fékeztem, stb, ő csak jött szembe, szart rá, hogy jövök szembe.
varkonyim 2010.11.30 17:38:10
@Leadfoot: jaja, ha már baromságot csinál, akkor viselje csak, hogy dudálnak neki.
Rám is dudáltak már, volt hogy előztem vadat én is (fiatalon kicsit vadabbul vezettem, na :)), mégse fordultam vissza soha emberkedni.
varkonyim 2010.11.30 16:55:21
@xaba99: Velem is volt ilyen, megy előttem talán egy Navarra, vagy Pathfinder, nem vagyok már benne biztos (vagy 3 éve volt az eset), városon kívül, max 30-cal. Előzném, rágyorsít, oké gondoltam, észrevette magát, biztos elbambult vagy valami. Visszalassított 30-ra, megint előzés, megint gyorsít. Apukám mellettem már mondta, hogy ez csak szórakozik, fogtam magam, kielőztem megint, de már ideg miatt nem törődtem nagyon vele, hogy gyorsít, legyorsulja úgyis a kocsim az övét. Megelőztem, mentem vidáman mikor nekiállt mögöttem villogni, láthatóan mutogatott, szokásos, ő a barom, és még neki áll feljebb.
Végül ott hagytam a fenébe, ne szórakozzon ez velem. (meg jobb szeretek az ilyenektől vagy lemaradni, vagy elhúzni előle, nem akarom, hogy rajtam éljék ki a komplexusaikat)
Hosszú idő után visszatérek :) Íme egy cikk, mely felkeltette érdeklődésemet: "Az ENSZ Emberi Jogi Tanácsának szakértői szigorú bírálattal illették Magyarországot a "növekvő antiszemitizmus" és "a romák helyzete" miatt, amelyet a…..
A Jobbik miskolci polgármester-jelöltjét, Szegedi Mártont a rendőrök előállították. Az oka, hogy levágott egy mszp-s plakátot, tiltakozásul, amiért a szocik következetesen úgy plakátoltak, hogy a Jobbik jelöltjeinek plakátjait részben, vagy egészben letakarják. Ráadásul úgy,…..
Antikommer Üdvözlet 2010.09.25 23:22:00
Üdv mindenkinek! (már aki olvassa :))Rövid leszek, de lényegretörő: politikai, történelmi okfejtéseket szeretnék itt közzé tenni. Történelemből a két világháború közötti Magyarországot emelném ki, mint kedvenc témámat :)Remélem tetszeni fog nektek...