Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Krimhild

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Holnap Szenteste. Nagy készülődésem az idén nem volt, és nem is lesz. Anyut hazahozom holnap délelőtt az otthonból, ha nem lesz olyan szétesett állapotban, hogy nem merem kimozdítani a megszokott környezetéből, akkor hozom. Egyedül leszek vele, a bátyám inkább egyedül ünnepel.…..
Na, feleim, napok óta érlelődik bennem, amit most rátok öntök. Ami elindított, az Hesztia volt, aki Angelina Jolie-hoz írt kommenteket, aztán Deothora is beszállt, és őket egymás mellet látva/olvasva, kicsit eltávolodtam magamtól, és ez lett belőle...Nincs objektivitás, nincs…..
Magyarország is hétmérföldes csizmában rohanva próbál csatlakozni a Gagyiwood által elterjesztett  tömegtájékoztatási módszerekhez. Olyasmikről is tájékoztatják a tömegeket, ami vajmi keveseket érdekelne, ha lenne mit nézni. De nincs. Akkor aztatat nézzük, ami van. Pont.…..
Most tettem rá a blogomra a liptais gondolataimat, a kész szöveget még egyszer átolvastam, és beugrott, milyen hülye is vagyok! Tudjátok, hogy író vagyok. Ha már megnéztétek a honlapomat (www.szerelemhajlitas.eoldal.hu), akkor azt is tudjátok, verseket is írok. És írtam egyet a…..