Regisztráció Blogot indítok
Adatok
catof21

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon sok szép emléket hozott fel az a videó, mely bemutatja azt a helyet, ahol a világ majdnem összes valaha megjelent legokészlete megtalálható. Sokan írtatok arról, hogy melyik volt a kedvenc készletetek. Ezen felbuzdulva én is megkerestem az én első készleteimet. Karácsonyra…..
catof21 2010.03.25 12:36:58
www.brickset.com/detail/?Set=555-1
ez volt az elsőm.
Imádtam.
A bácsi piros sapkájával együtt.
Vissza a kicsikhez! Ehhez már csizma kell, abból is valami hógyúró fajta, de akárhogyis: meg kell zabálni. Nagyjából 2400 Forintot kell szánni rá, a mikulás ugyanis valójában nem lappföldről jön bérmentve, hanem fizetni kell érte. (5638 - Postman) (A sorozat többi részét ide…..
Tisztázatlan okokból igazoltattak tömegével bicikliseket a rendőrök szerdán kora este. A biciklisek a klasszikus Critical Mass felvonulás miatt gyűltek össze. A Critical Mass, azaz kritikus tömeg nevű kezdeményezés lényege, hogy több biciklis egy időben egy irányba teker. Azaz nem…..
catof21 2009.04.23 08:42:16
@gergoke: A nap mint nap autóval rendezett "Kritikálmessz" résztvevőit miért nem vegzálják?
Pedig ott is van, aki átmegy a piroson, beleszorul a kereszteződésbe, tilosban /járdán/bringaúton parkol, veszélyezteti _mindenkinek_ az épségét....
röhej, hogy azért fröcsög itt pár ember, hogy a bringások akadályozták őket.
Minden kereszteződésben max 1!!! lámpaváltással kellett többet várni.
Meg arra is kíváncsi lennék, hogy normál napon ért-e át ilyen gyorsan mentő az alagúton..

--
c
Október és november a büntetések hónapja lesz. A rendőrség ellenőrizni fogja a gyalogosokat és a kerékpárosokat, mert a statisztikája szerint egyre több baleset történik a gyalogos átkelőhelyeknél, és a kerékpárosokkal is gyakran van baj. A fokozott hatósági figyelem most azt…..
Mivel infantilisek vagyunk, azzal nyitjuk a mai híreket, hogy újra nyomja a Zsebtévét az MTV! Persze nem új gyártás, csak a régieket ismétlik, de annyira régieket, hogy az már hírértékű. Ugyanis az a verzió fog futni, amiben még Levente Péter volt a műsorvezető testhezálló…..
Ez a kimondhatatlan nevű srác a híres tökorrú Gerard Depardieu  37 éves fia. Igazából nem néz ki még ennyire sem jól mint a képen , de mivel nők párdón hölgyek is olvasnak minket egy jobb képet választottam róla. Amúgy Gilla féllábú (is). 2003-ban kellett amputálni az…..
A vidékiek majdnem fele hetente többször biciklizik függetlenül az időjárástól, a budapestieknek csak öt százaléka, derül ki a Medián felméréséből. A fővárosiak 48 százaléka csak jó időben és hétvégén ül kerékpárra, vidéken ez az arány nagyban eltér: a városokban…..
Nem hoztam le még interjút egy az egyben, de most úgy gondoltam, hogy kivételt kell tennem. Köszönet a Borsod Online-nak az interjúért, íme az áldozat véleménye és gondolatai. Roppant tanulságos (vagyis észbontó) .... : "A kesznyéteni Takács Richárdot két nappal az…..
Hóbelevanc Elgázolt gyalogosok 2008.05.23 11:00:00
Rossz hír borzolja a kedélyeket az országban. Pécsett elgázoltak egy nagymamát a zebrán a 20 hónapos unokájával együtt, akit a babakocsiban akart éppen áttolni az úttesten. Az eset szerdán történt, ami után kórházba szállították a sérülteket. Közben először a nagymama,…..
Az állami ünnepek alkalmával szemet gyönyörködtetően öltözik piros-fehér-zöldbe a város. Kikerülnek a nemzeti színű zászlók a közintézményekre, iskolákra, hidakra. Szép is lenne, ha egész évben így lenne ... Illetve magas rangú külföldi állami delegációk érkezésekor…..
Megyek kocsival egy forgalmas úton, előttem teker egy kerékpáros. Erős a szembeforgalom, mögötte döcögök. Nagy nehezen szabályosan megelőzöm, jön egy piros lámpa, jobbról elémjön, megint kezdődik az egész előről... Miért nem tud az istenért a második vagy harmadik helyről…..
Úgy tűnik, a Google elérkezettnek látta az időt, hogy kicsit dobjon webes térképalkalmazásán. Nézzük is sorban a legfrissebb változásokat. Domborzat-nézet. Bár a műholdnézetnél nem látványosabb, elsősorban mégiscsak a szemnek szól az új fejlesztés. Persze nem árt…..
No nem kell megsemmisítő gúnyra gondolni, inkább szelid barackot ad Hernádi Zsolt, a már-már webkettes elnök-vezérigazgató. Történt, hogy Hernádit az EVK Szakollégium meghívta egy előadásra a Corvinus Egyetemre. A vicces egyetemisták egy olyan, Youtube-ra felrakott klip…..
Még meg sem alakult a Magyar Gárda, máris forró mancsát érzik torkukon a liberálbolsevik kozmopolita fesztivállátogatók. Duke Gyula például egy igazi békebeli ártalmatlan turistaszopató mókamestert fedezett fel a Balaton Sound fesztiválra bliccelése alkalmából. Valaki Zamárdiban…..
Mi történik, ha a rendőrök a várakozni tilos tábla és a zebra közé parkolnak, amíg beugranak a Mekibe kajálni, a túlbuzgó polgár pedig rápörög és "intézkedni" próbál. MG sztorija: Alább látható a levél, amit a rendőrségnek küldtem egy tegnap éjszakai…..