Regisztráció Blogot indítok
Adatok
azigazi

1 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fiatal huszonéves vagy, aki boldogan éli az életét. Nincs súlyproblémád, bármit megehetsz, amit csak megkívánsz. Nem kell oda figyelned az étkezéseidre, mert sosem okoztak gondot. Vékony, sportos alakod van, aki után megfordulnak az emberek. Egyre jobban telik idő, elmennek feletted az évek,…..
azigazi 2015.03.16 11:18:31
A kalóriakeret betartása fontos, de azért azt sem szabad elfelejteni, hogy milyen arányban kell elosztani a tápanyagokat. Például Magyarországon jellemző a zsíros étkezés és a magas rossz szénhidrát bevitel.

Vannak honlapok, ahol ki lehet számolni személyre szabottan, hogy kinek mennyi kalóriára van szüksége, azon belül, hogy melyik tápanyagból mennyit vihet be.
Itt még napi szinten is be lehet vinni, hogy miket fogunk enni és előre meg lehet tervezni az étkezéseket:
mennyikaloria.hu

A fogyókúra kifejezés egyébként nem szerencsés, mert benne van a kúra szó, ami csak egy előre meghatározott időszakra vonatkozik. Amire szükség van az az életmódváltás.
Gondolok itt a teljes kiőrlésű péksütemények/tészták, fehér húsok, tengeri halak, zöldségek fogyasztására, a 3 óránkénti étkezésre vagy a legalább(!) heti háromszor minimum fél óra testmozgásra.

Ha ezekhez hozzászokik az ember akár már a húszas éveiben, akkor később - a kor előrehaladtával - sem lesz probléma a súly megtartása, ami nem csak esztétikai szempontból fontos, de rengeteg betegség is megelőzhető vele.
Ádám mondja Pályaválasztás 2010.12.06 16:42:00
Sokadéves egyetemistaként néha elgondolkozom, hogy mi legyek, ha nagy leszek. Van egy elképzelésem, de most nem arról fogok írni. Sokkal inkább arról, hogy mi szeretnék lenni igazán. Karrierposzt. Először is szeretném leszögezni, hogy amikor pályaválasztást emlegetnek, én mindig a…..
akosbeke.hu Bevezető 2010.11.19 17:25:00
Ismeritek azt az illatot, ami egy kézműves (divatosabban kreatív) üzletbe belépve átölel? Nem tudnám leírni milyen, vagy hasonlítani bármihez, de létezik. Nem fűszeres, nem is jellegzetes, még csak nem is túl kellemes, de ott lebeg a kis polcok felett, siklik a selymes fényű…..
Ádám mondja Testrészek 2010.10.05 10:00:00
Újabb tudományos cikkel jelentkezik az Ádámmondja. Ezúttal az ember legviccesebb testrészeiről olvashatnak azon olvasóim, akik nem csak szórakozni, hanem tanulni is járnak ide.Bizonyára mindenkivel előfordult már, hogy hosszasan bámulta egy-egy testrészét, majd percek múltán…..
azigazi 2010.10.05 14:30:22
Ádám mondja Terror 2010.09.27 14:28:21
A saját testvérem terrorizál és zsarol. Azt mondja, hogy írjak több bejegyzést, cserébe - talán - nem ver meg, plusz segít felpimpelni az oldalt. Az mondjuk nem ártana, ha szebben nézne ki a blog, és több egyelőre undisclosed funkcióval gyarapodna. Mondjuk fogalmam sincs, hányan…..