Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dustman

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
inkontinencia Mi az inkontinencia? 2010.11.12 14:57:05
Az inkontinencia = önkéntelen vizelet- vagy székletvesztés. Az inkontinencia komoly megpróbáltatás a betegeknek és az egyik leggyakoribb ápolási probléma az egészségügyi intézményekben és az otthonápolásban is. Ezért kell nagy hangsúlyt fektetni az inkontinencia fajtáinak…..
Általános nézet szerint az inkontinencia elsősorban a nőket érinti, ugyanakkor a statisztikák szerint minden ötödik férfit is érint az inkontinencia valamelyik típusa. Férfiak esetében a prosztata is biztosítja a húgyhólyag záróizmát, ezért az inkontinencia fellépésének…..
inkontinencia Stressz inkontinencia 2010.11.12 14:55:13
Stressz inkontinencia – probléma és megoldás Minden olyan vizeletvesztést, amely a hasűri nyomás megnövekedése következtében lép fel, így nevezünk. Általában valamilyen mozgás, cselekvés váltja ki, olyan, mint a köhögés, tüsszentés, nevetés vagy egyszerű emelés…..
Melyek azok a tényezők, amelyek hajlamosítanak vizelet inkontinenciára? Nem: a nőkben gyakoribb a stressz inkontinencia, mint a férfiakban. A terhesség, a szülés, a menopauza, illetve a női húgyivarszervek anatómiája mind hozzájárulnak ehhez. A prosztata megnagyobbodása azonban…..
Az Alakok kivágása II. címmel már íródott annak idején egy jó tutorial, és megtalálható a tutorial.hu-n. Szerintem a lehető legjobb technika, ha bonyolult az alakzat, amit ki kell vágnunk a háttérből. Viszont mivelhogy eléggé összetett és nehezen érthető kezdők számára,…..