Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Metropolitan Body Shop

9 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
drcukrász A cukrász nyaralni megy 2012.07.22 15:56:00
Gyerekkoromban volt egy szürke halunk. Úgy hívták Bajszi. Azért ezt a nevet adtuk neki, mert nagy, hosszú bajsza volt, míg a többi halnál sosem láttuk, hogy egy halnak bajsza is lehet. A társai közül csak a guppikra emlékszem, amelyek csúnya feketék voltak és gülü szemük…..
Metropolitan Body Shop 2012.09.10 14:16:11
Április 16-án jelenik meg a Supernem új nagylemeze Tudományos-Fantasztikus Pop címmel. Az album játékideje nincs fél óra, és csak kilenc dal van rajta, ebből egy 20 másodperces, tehát mondhatjuk, hogy nem csak a popos punkos rock műfaj miatt lesz könnyű megemészteni. A lemezt az…..
2011 januárjában megjelent a Metropolitan Body Shop - Say My Name című EP-je, melyen megtalálható a címadó dal, az All Of Me, illetve a Gina angol és magyar verziója egyaránt. A számok meghallgathatók és ingyenesen letölthetők az együttes Facebook oldalán. Reméljük tetszik majd…..
Metropolitan Body Shop by Kitti Zita Kovács..
Vagy ezen a hét végén, vagy jövöhét elején felkerülnek az stúdióban felvett számok az együttes honlapjára/myspace oldalára. Írunk majd facebookon a fejleményekről. Már mindenki tűkön ül.Az új számokat élőben először jövőhét szerdán (2011.01.12) lehet majd meghallgatni…..
Készül a kislemez. Így nézett ki a dobfelvétel:..
ÚJ FORMÁCIÓA Metropolitan Body Shop két tagtól búcsúzott az elmúlt hónapban (Krasztev-Kovács Anna, Szlovák Kristóf) földrajzi és egyéb okok miatt. Így az együttes jelenlegi felállása a következő:Csobot Lóránt - ritmusgitárGyöngyösi János - szólógitárKökényesi…..
Közös döntés alapján: a Metropolitan Body Shop fellépéseinek száma a következő egy-két hónapban a nullához közelít majd. Nem kell aggódni, nincs semmi baj, egyszerűen úgy döntöttünk, itt az ideje kicsit megújulni. A következő színpadra lépés alkalmával már néhány…..
Hamarosan elindul a Metropolitan Body Shop együttes hivatalos és egyben első weboldala (blog formában). Lesznek képek, zenék, koncertek, beszámolók és minden amit rólunk tudni lehet. Jelenleg a Myspace oldalunk is javítás/fejlesztés alatt áll, ahogy a Facebook page is még készülget.…..