Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tirit

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A volt alkotmánybíró és volt köztársasági elnök kénytelen volt felugrani pénteken a Sándor-palotába, hogy az utódjának elmagyarázza, mi a fene folyik a Fidesz és az Alkotmánybíróság között. Ezzel párhuzamosan meghallgatta főnökének, Orbán Viktornak a szavait is, aki 3 nap…..
tirit 2010.10.30 10:04:15
@mavo: a nép akarta így, a köz, ő a közszolga. A köz a fidesz, őt szolgálja.
Lázár János levelet írt. Elek Istvánnak válaszolt, valójában azonban a nyilvánosság számára igyekezett a korábbiaknál finomabban, összeszedettebben és érvelőbben megfogalmazni álláspontját. „Pedig kíváncsi lettem volna, ha egy olyan elemző képességekkel megáldott…..
Vér ugyan nincs a pucádban, de monitor mögött hamisan érvelni azt tudsz. Az, hogy a te ténykedésednek, illetve az érintett rendőri vezetők, miniszter(ek) tetteinek lesz-e jogi értelemben következménye, még a jövő zenéje, de hogy morális értelmben egy zsák szar vagy, az már…..
tirit 2010.09.25 00:08:56
@kolbászoszsömle: Bocs, de azt hiszem összekevertelek valakivel. Senkit nem kell menteni, aki akkor ott volt a felszólítás ellenére. Aki szarba lép, szaros lesz. Nem árt ezt jól megjegyezni.
tirit 2010.09.25 00:21:54
@vznk61: Pont ez volt a legfelháborítóbb és legfélelmetesebb: rendőröket dobálni, fenyegetni. Ha ott és akkor rendőr lettem volna, azt sok IQ9-et biztosan IQ1-re tettem volna.