Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bumfordi

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Több mint fél éve nyílt meg a lehetőség, hogy a Wizz hitelkártya elfogadása miatt fapados utasok is ingyen beszabaduljanak a ferihegyi Mastercard lounge-ba. Látogatjuk mi is persze szorgosan, itt az ideje, hogy leírjuk, miket tapasztaltunk. Az biztos, hogy jócskán megdobja az utazás kényelmi…..
bumfordi 2017.10.10 12:26:34
@onderon: Nem is értem Te miért nem magángéppel utazol? Mit szarakodsz a fapadosokkal?
bumfordi 2017.10.10 12:34:43
@Etniez: Én egyszer lemaradtam BUD Airporton egy gépről - saját hibából - időben bent voltam a tranzitban, de a shopping miatt lekéstem a beszállítást - a kutya nem keresett.
Már nem csak a prémium Mastercard-bankkártyával rendelkezők mehetnek be a budapesti reptér indulási oldalán található, szem-szájnak ingere váróba, hanem a Wizz-hitelkártya tulajdonosok is. Habzsi-dőzsi a bádogkarám előtt, egyszerre menő és morbid. Majdnem az lett a poszt címe, hogy ingyen…..
bumfordi 2017.02.08 11:09:03
@_e30st_:
Igen, de én is Citi ügyfél voltam, Citibank Shell Gold mastercard kártyával, ezzel be lehetett menni a Lounge-ba.
Az átvételét követően Erste Max hitelkártyát kaptam, ami messze nem biztosítja semmilyen formában a korábbi Citi kártya kondícióit.
bumfordi 2017.02.08 12:24:40
@jjoey:
Nagyon gondolkodom rajta, engem nem is annyira a VIP Lounge dolog izgat (az is persze), de az igazság az, hogy mindössze egy alkalommal vettük igénybe 8-10 reptéri utazás során. A nagyobb hétköznapi probléma, hogy az Erste Max visszatérítési opciói messze elmaradnak a Citi Shell által biztosítottaktól.
A XVIII. kerületi Havanna lakótelep nem éppen a jó híréről nevezetes, a 70-es, 80-as években ugyanis Budapest egyik legveszélyesebb környékeként tartották számon. A 90-es évektől azonban elkezdték pótolni a korábban elmaradt beruházásokat, elkezdték szépíteni a környezetet, térfigyelő…..
bumfordi 2016.09.09 10:58:12
@Jossarian: A Te 500 négyzetméteres, úszómedencés palotádból nézve vszeg igazad lehet, bár a minősítés akkor is sértő a kb. 30.000 ott lakó emberre nézve.
Minden Idők Legjobb SzínésznőjeTM már tett egy kis kiruccanást az akciófilmes zsánerbe, habár a Veszélyes vizeken inkább volt thriller, mint más, de Myrel Streepnek ebben a filmben többször kellett izmoznia, mint egész karrierje során. Ez most változhat. Avi Lerner a The…..
Tisztelt Munkahelyi Terror Jog!Szeretném a segítségét kérni az alábbi ügyben, mivel teljesen tanácstalan vagyok és tehetetlennek érzem magam.2013. február 19.-től kezdem dolgozni egy XV. kerületi telephelyen, mint vagyonőr. Felvételkor, 2013. február 18.-án a vagyonőri cég…..
bumfordi 2013.07.23 10:06:34
@A nagy Ő: Nem tisztem a cégeket védeni, sőt,de egy kicsit el vagy tévedve a megbízói díjakat illetően. 1700-2000+Áfa értéket talán a személyvédelmi területen lehet elérni. Az 1000 Ft + ÁFÁ-t meghaladó megbízási díj már nagyon jónak számít egy bank, vagy multi cég esetében is. A többség 650-900 Ft között mozog, de ennél alacsonyabb díjjal is elvállalnak cégek munkát, amelyek egyébként maguk is okai ennek az egyébként áldatlan helyzetnek, mert folyamatosan aláígérnek egymásnak, leverve az árakat. Számolj utána, hogy ebből a 430 nettó órabért bejelentett formában miként lehet kihozni.
Gyurcsány Ferenc ma értékeli a 2012-es Magyarországot. A Képviselő Funky cserébe értékeli a 2012-es Gyurcsány Ferencet. Itt vannak a Demokratikus Koalíció elnökének legnagyobb tavalyi húzásai, havi bontásban.   Január Gyurcsány rögtön az év elején lenyomta a…..
Ferenc az utolsó állólámpát hozta el az országunkból távozó barkácsüzletlánc végkiárusítási akcióján. Bár a soroksári üzletükben azt mondták, a lámpához kapni tartalék üvegbúrát a forgalmazónál, kiderült, hogy egyáltalán nem forgalmazza más ezt a lámpát az…..
bumfordi 2012.11.26 18:39:53
@Piszkos Freud a ...:
Na ez nem egészen így van. A H&M bármelyik üzletében (pl. Budapest, Vöösmarty tér) vásárolt terméket - ha meg van a blokkod - bárhol, pl. Amsterdam-ban is visszacserélik, vagy levásárolhatod. Saját tapasztalat.
Megmondta az elején, hogy meredek lesz. Az lett. Most láthatja mindenki, újságíró, politológus, mennyire naiv is volt, amikor bizonyos - megalapozottnak tűnő - jelekből kiindulva azt prognosztizálta, hogy békülékeny, a hazai ellenzéknek és a nyugati világnak gesztusokat…..
bumfordi 2012.02.07 19:26:06
@Prof. Dr. Lencsés István:
Professzorom csatlakozom.
Kalmár fiúnak, mert derékül védi a védhetetlent én is felajánlok egy ingyenes tisztítókúrát, talán az agysejtjei közül maradt még ép, ami megmenthető. Az az igazság, hogy tulajdonképpen sajnálom az ilyen emberszabásúakat, mert szar lehet a ketrecben élni.
Vér ugyan nincs a pucádban, de monitor mögött hamisan érvelni azt tudsz. Az, hogy a te ténykedésednek, illetve az érintett rendőri vezetők, miniszter(ek) tetteinek lesz-e jogi értelemben következménye, még a jövő zenéje, de hogy morális értelmben egy zsák szar vagy, az már…..
bumfordi 2010.09.24 20:09:31
@pelorat: A Feri valóban fasza gyerek, de Te Pilu egy mocskos,aljas,hülyegyereknek tűnsz.