Regisztráció Blogot indítok
Adatok
egy REALM fan

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Forbes csütörtökön megjelent  számában öt oldalon keresztül kérdezzük a TV2-csoport két vezetőjét, akik 2013 utolsó napjaiban bejelentették: ők lettek a tévétársaság új tulajdonosai – ezt sokan kétkedve fogadták, másokat sejtve a háttérben. A több mint egyórás…..
Kétségbeejtő, hogy miközben ma Magyarországon kutyákat, macskákat ezerszámra gyilkolásznak, kiránduló, lovastúrázó embereket pedig fegyverrel fenyegetnek a hazai erdőkben a vadászok, addig a magyar állatvédő mozgalom céljait újra és újra egy agyhalott celeb, Tornóczky Anita…..
egy REALM fan 2014.01.25 19:33:49
@bloodhound v2.0:A lényeg nem a poszt volt, hanem a mögötte rejlő---
erről is a GYurcsány kormány tehet volt..
egy REALM fan 2014.01.25 18:36:59
@♔bаtyu♔:

Egy biztos.
Visszafizetni azért volt sürgős hogy ne legyen senkinek kívülről beavatkozási lehetősége.
Úgy a gazdasági mint a monetáris politikánkba.
egy REALM fan 2014.01.25 18:49:26
@♔bаtyu♔:

Ok .nem szeretnék adok kapok-ba belemenni.
Nem a stílusom amit eddig beszélgettünk abból egy értelmi hogy mindketten a másik oldalon állunk.
Illetve én nem mellette, hanem valami ellen, ami nekem nem szimpatikus. (már)
Viszont legalább nem anyáztuk egymást.
(Így is lehet)
Mindent megtesz azért ez a rablóbanda, ne szakadjon meg a folyamatos harc a nem létező ellenséggel szemben. A rezsicsökkentési meséjük erre kiváló alkalmat szolgáltat, de azt az istennek nem akarják elárulni, végül mennyibe is kerül a világpiacon jelenleg az energiahordozók ára.…..
egy REALM fan 2014.01.04 17:51:13
@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!:
És innentől fogva Te négy évig ismét nyugodtan hajtod álomra a fejed.
Mert ezt a háborút is megnyertük.
De ki a faszoma Ti ellenségetek?
Vagy ha nincs kerestek?
Olyanok vagytok mint Rákosi volt.
Ősszel a kertek többsége nyugalomba vonul, felkészül a téli álomra, jobban mondva gazdáik felkészítik azokat a hideg évszakok tétlen várakozására. Ilyenkor október tájékán még akad tennivaló, lehet cserjét, sövényt, fát ültetni, a meglévőket metszeni, az utolsó…..
Rengeteg minden elhangzott (a fele is sok lett volna) pro és kontra alapon a bajai, stratégiai téttel bíró időköziről attól függően, hogy a nyertes vagy a vesztes interpretálta éppen az eredményt.  Ami engem illet, tartom magam ahhoz, hogy ezer szavazat alapján nem érdemes…..
Kedves látogatók, nekem oly drága kommentelők! Igyekszem mindekinek válaszolni. Moderálás nem lesz, mert ez nem jógyerekblog, valamint a moderálás az nem a jógyerek-szokás szerinti törlés [dürüllés] , hanem valami más. De a fatengelyes blogmotor nem bir el ennyi kommenttel, hát…..
egy REALM fan 2011.10.09 18:27:28
@Born to be wild:
Zavaros értelmetlen okfejtés a semmiről.
Gwyneth (akinek a frissen felvarrt arcáról zengett tegnap a világsajtó) rendkívül merész ruhában jelent meg a vörös szőnyegen: az Emilio Pucci darab szemből nézve semmi extrát sem mutatott, aztán amikor megfordult a színésznő, feltárult az érdekes, fűzős…..
Eszterlánc főz Gulyásleves 2010.10.09 06:00:00
A gulyáslevest mindenki szereti, gulyáslevest mindenki tud főzni. Lehet hétköznap a menzán és lehet szombaton este vendégeknek bográcsban. Gulyáslevest lehet marhából, sertésből, akár még csirkéből is. A gulyás leves az igaz magyar. A gulyásleves jó.Ez egy hétköznapi változat…..
Vér ugyan nincs a pucádban, de monitor mögött hamisan érvelni azt tudsz. Az, hogy a te ténykedésednek, illetve az érintett rendőri vezetők, miniszter(ek) tetteinek lesz-e jogi értelemben következménye, még a jövő zenéje, de hogy morális értelmben egy zsák szar vagy, az már…..