Regisztráció Blogot indítok
Adatok
slindagor

0 bejegyzést írt és 74 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elnézést a késésért, meghalt a gépem.....
slindagor 2012.11.28 21:23:40
@4t3x: Túlszaporodtunk, ezt azért látni kell. Gazdasági rendszerünk lassan fölénk kerekedett és irányíthatatlanságában egy embertelen világ felé sodor bennünket. (Mondjuk az irányíthatatlanság nem a legjobb szó, mondjuk inkább úgy a kapitalizmus/globalizáció, vagy nevezzük bárhogy, elérte azt az állapotot, amikor érdekei nem esnek egybe az egyén, a társadalom, és nem is beszélve az egész faj érdekeivel.)
Mivel tehetnénk jobbá az univerzumot? Talán ha az életet, amit saját bolygónkon eddig csak pusztítanunk sikerült, kiterjesztenénk más bolygókra.
Persze jelenleg sokkal több esélyét látom annak, hogy populációnk összeomlása záros határidőn belül bekövetkezik, mint annak, hogy kiterjesztenénk az életet bolygónkon kívülre. Bár ne legyen igazam ;)
Baaad Movies Baaad Movie? - Poolboy 2012.05.21 09:14:00
Egy kérdés: EZ MI A F@SZ??? O_O'18 éven aluliaknak nem ajánlott! ..
Ha már a [REC]-nek van béna folytatása, nehogymár az amcsi verziónak ne legyen! ..
Igen, jól látjátok, Logan visszatért a Baaad Movies-hoz, úgyhogy mostantól tőle is várhattok videókat! Hogy milyen sűrűn és mennyit, azt még egyelőre nem tudjuk, de Sorter távozása után ez mindenképpen kellemes meglepetés számomra, és - remélem - számotokra is!. Ez az egyik…..
Emlékszem, már az első évad (!!!) idején is emlegettétek, hogy ennek a japán marhaságnak itt a helye a sorozatban... és tényleg! Jobb később, mint soha! U.i.: A Kérdezz-Felelek is folytatódni fog hamarosan, ismét egy maratoni adaggal. ..
Baaad Movies Sorter búcsúzik! 2012.04.22 21:35:00
Sziasztok! Az elmúlt hónapok alatt sajnos olyannyira összejöttek körülöttem a dolgok, hogy nem tudom tovább folytatni a blog készítését. Régóta érlelődött már ez a döntés, és nagyon sajnálom, hogy így alakult. A részleteket a videóban hallhatjátok. Köszönöm szépen…..
Tomlion ráhibázott az előző bejegyzésben: igen, a tavalyi év legnagyobb szégyene a soron következő alany. Két újonnan indult blogot is szeretnék ajánlani: a Pilgrimfilmek és az Omajooke blog egyaránt filmekkel és egyéb szórakoztató dolgokkal foglalkozik. ..
Baaad Movies Sandler, a nagylány 2011.10.18 18:25:00
 Nem gondoltam volna, hogy valaha visszasírom a Nagyfiúkat... ..
Baaad Movies Antiszociális háló 2011.10.06 08:35:00
Kérdés: Szükség van-e egy friss bestseller friss adaptációjának friss remake-jére? Válasz: Fincher rendezi, szóval a fene tudja! Előre leszögezem, hogy nem láttam A tetovált lány című svéd mozit, de a könyv ismeretében és a rengeteg pozitív kritika (főleg a színészeket…..
Baaad Movies Thortúra 2011.09.23 23:28:21
Jólvan, úgy néz ki nem maradunk Asylum-bemutató nélkül a hatodik évadban sem!Az, hogy megcsinálták a meglepően színvonalasra sikerült Thor című blockbuster azilumizált változatát, nem is meglepetés. De könyörgöm, ne úgy próbálják már meg előadni, mintha ez lenne az Avatar…..
A sok nézhetetlen szemét után jöjjön egy fogyaszthatóbb alkotás. A 2008-as Idegenek a Pokolból (azontúl, hogy erősen hajaz John Carpenter A dolog című filmjére) messze nem nézhetetlen, de egyetlen súlyos hiba teljesen tönkreteszi...
slindagor 2011.07.01 01:03:54
Baaad Movies Baaad Movies - Troll 2011.06.24 19:36:00
A botrányos második rész után most terítékre kerül az előd is, ami ugyan jóval nézhetőbb, de még így sem ajánlható senkinek. U. i.: Ha ezzel végeztetek, akkor nézzétek meg Vladek remek kis bemutatóját az Élőhalottak éjszakája című mesterműről is, amely filmet elég sokan kértetek tőlünk is!..
Vajon tényleg szüksége volt Jim Carrey-nek egy olyan filmre, amiben néhány animált pingvinnel táncol? És vajon nekünk szükségünk van erre? ..
Egy nem túl régi folytatás került elő ezúttal, ami kezdetben ígéretesnek tűnt, végül azonban ez is csak egy szánalmas erőlködést tudott magából kierőszakolni, és e film esetében ez különösen bántó. A Nagymellű zombik szerdától folytatódik! Jó szórakozást!..
Baaad Movies Győztek a méretek! 2011.04.09 12:07:31
Ezennel lezárult a közös filmnézéssel kapcsolatos szavazás! Összesen 607 szavazat érkezett (WHOAA!), és ebből 226-tal, azaz 37 %-ával győzedelmeskedett a Nagymellű zombik című japán marhaság! Van rá esély, hogy a mai nap folyamán megnézzük a filmet, de ez még nem biztos.…..
slindagor 2011.04.22 20:22:42
@lasver199375:
ez megítélés kérdése, ezek szerint nem láttad az a-team-et

hibák az expendablesben:
1. stallone, 2. stallone, 3. stallone :)
vhogy a járókeretes nagypapák hátraszaltó oda issza kettő csak a songokuban mutatnak jól
unalmas akciók, értelmetlen történet, rossz színészi játék, pocsék forgatókönyv, csapnivaló rendezés, de ez mind el ment volna, ha nem akart volna annyira nagy lenni, de örülök h a 10en éves korosztálynak bejön, ők valszeg nem látták stallonet fénykorában, amikor még jó is volt
Régóta tervezett videót sikerült most bepótolnunk, amiben az eddig bemutatott filmek közül összeszedtük a tíz legidegesítőbbet, amikre a legkevésbé akarunk emlékezni. ..
slindagor 2011.03.18 19:32:33
@Geminicorazon:
akkor nem figyelted eléggé a kis vuk kritikákat
ha viszont neked tetszett, meg is érdemled ;)

továbbra is hangsúlyozom, én örülök, h "a kis vuk" ilyen minőségben jelent meg, ugyanis ze tükrözi vissza leginkább ifj. fekete istván, alias pöcsfej, alkotását, aki az apja (id. Fekete István, lásd Vuk) műveinek lenyúlásából, újrakiadásából, s mint láthattuk újraértelmezéséből tengeti nem is akár milyen színvonalon életét

én hálás vagyok az animációs filmnek, h ilyen mérhetetlenül szar lett, s kívánom ifj. fekete istvánnak, h minél előbb dögöljön, fájdalmas kínok között, h átérezhese mindazt a szenvedést, amit alkotásai azoknak okoznak, akik kezébe kerül, s legfőképp amiért ezt művelte hazánk egyik legnagyobb írójának, mellesleg saját apjának életművével!
w Te sötétben bujkáló 2011.02.25 06:00:00
Van egy ordenáré hadművelet, amit úgy látszik, pártfüggetlenül el kell nekünk játszani, vagyis alighanem ezt kajálja a magyar, ami sajnos elég gyökér ízlésre vall. Gyurcsány Ferenc kezdte még első ciklusában, és most pontosan ugyanezzel próbálkozik az Orbán-kormány. …..
slindagor 2011.02.27 22:57:51
a kapitalizmus önmagát fogj romlásba dönteni:
1) rengeteg mérgező anyagot állít elő (magyarán szemetet), ami aztán a környezetnek és az embereknek kell elviselniük (pl. betegségek, rák stb)
1b) az előállított szennyező anyagokért a legcsekélyebb mértékben sem hajlandó felelősséget vállalni (elég ha csak megnézzük a ddt, a freon, vagy legújabban a co2 történetet)
1c) az előállított szennyező anyagok a termelési módok dramatizálása a termőföldek csökkenését, a fajok tömeges kihalását, a bolygó hőmérsékletének emelkedését vonja maga után, amelyik bármelyike önmagában olyan veszélyforrás, h egyedül elegendő lenne az egész emberi civilizáció megrendítéséhez, ehhez azonban társulnak még az olcsó energia létrehozta népesedési krízis (7 mrd ember!!!!), és a várható energetikai krízis (olajforrások tetőzése, majd drasztikus kiapadása, ami után valószínűleg a szén lezs újra az elsődleges energiaforrás, ami viszont megnöveli a co2 kibocsátást)
1d) a politikusok szolgalelkűsége, és vaksága, mivel ők alapvetően érdekeltek a rendszer fenntartásában (gazdasgi, politikai érdekük egyaránt megköveteli), nem fognak a rendszer ellen cselekedni, sőt nem is látják át a rendszer tarthatatlanságát, így tőlük radikális megoldást nem is fogunk látni soha, amivel egy igazságos rendszer kialakítására törekednének, nem többek ők, mint a jelenlegi gazdasági rend hű kiszolgálói, melyek kiváltságos helyetüknél fogva arra törekszenek, h minket a rendszer rabszolgaságában tartsanak, elhitetve velünk, h szavazatunkkal valós befolyással lehetünk a rendszer mibenlétére
2) a termelés a fogyasztás ösztözésére van beállítva, minden ami a fogyasztást csökkentené, a kapitalizmus szabályaival szembe megy, így tartós fogyasztási cikkeket, vagy olcsó javíthatóságot, fenntartható gazdálkodást ne is várjunk a rendszertől (pl olcsóbb új nyomtatót venni, mint a régebbit megjavíttatni, de akármire el lehet ezt mondani)
3) a termelés és a produktivitás növelése érdekében hatékonyabb eszközöket kénytelen bevetni, magyarán növelni a gépesítést (vagy olcsóbb munkaerejű országokba történő átvándorlást eredményezve), ami egyrészről csökkenti a termékek előállítási költségét, másrészről munkaerőfölösleget idéz elő, amely munkaerőfölösleg javarészt nem képes más ágakban hatékonyan elhelyezkedni (növekvő munkanélküliségi ráta a nyugati országokban)
3b) ha nő a munkanélküliség csökken a vásárlóerő, ami előbb utóbb negatív visszacsatolásként hat a gazdaságra, ugyanakkor a népességnövekedés hazug ösztönzése (ami ugyanakkor tisztán politikai akarattal soha nem érhető el, ugyanakkor mégis nagyon veszélyes) egyszerűen bűn a már élő és megszületett generációk szemszögéből, akik maguk képtelenek arra, mivel a rendszer nem hagy nekik szemernyi eséélyt sem, h utódaiknak a megfelelő jövőt biztosítsák, ugyanakkor mégis azt sulykolják belénk, h el kell érnünk egy bizonyos népességi szintet, különben bajban leszünk
ez csak az állandó növekvő szisztéma rendellenessége, korlátozott erőforrásokkal rendelkező bolygón élünk, ahol nem szaporodhatunk korlátlanul, ennek ugyanis halálos következményei lesznek, már belátható időn belül, közelegnek azok az évtizedek, amikor nem lesz más cél csak az életbenmaradás azon 9 mrd egyed között, akik között még mi és most megszületett gyermekeink is ott lesznek!!
4) a föld minden országa oly mértékű eladsodással küzd, ami előbb utóbb az egész rendszert fel fogja borítani, ezt megakadályozandó, a kisebb válságok idején a kormányok mélyebben nyúlnak az adófizetők zsebébe, h megakadályozzák a rendszer összeomlását (pl bankok megsegítése), azonban ez csak időleges tünetkezelés, s csak addig hatékony, amíg az eladósodás mértéke nem válik olyan mértékűvé, h láncreakciót von maga után

a növekvő környezeti, népesedési társadalmi, energetikai problémák fokozatosan fel fogják őrölni a rendszert, amely viszont végig azt fogja hazudni őnmagáról, h működőképes, s ne törődjünk vele, az egyre romló életszínvonal csak ideiglenes, majd talpra áll a gazdaság

megsúgok egy titkot, a gazdaság nem fog talpra állni, egyik válság a másikat követi, egyik ország a másik után dől be adósságcsapdája miatt, mindeközben a vállalatok, bankok, politikai vezetők még gazdagabbak, még hatalmasabbak és még tehetetlenebbek lesznek, megoldást pedig soha nem fognak nyújtani a problémákra

jelenlegi társadalmunk, gazdaságunk egy átalakulás küszöbén áll, rajtunk múlik, h MI hajtjuk végre még BÉKÉSEN ezt az átalakítást, vagy hagyjuk, h vezetőink (gazdasági, politikai) belerántsanak minket egy végtelen feneketlen örvénybe, mely mindannyiunk létét veszélyezteti!
Rossz PC Játékok Sorozat 2007 április 16 - 2011 február 16 Ezzel az összeállítással búcsúzik ez a sorozat. A videók továbbra is elérhetőek itt A Youtube csatornámon fenn vannak a legutolsó videóim és egyéb kiegészítők, trailerek. Ide továbbra is fel fogok tölteni…..
...Justin Bieber is megérkezett! A fiatal pop-icon (...böeee...) számára az elődeihez hasonlóan megalkottak egy 3D-s koncertfilmként reklámozott másfél órás önajnározást. Hogy mennyire lehet ez jó film, azt remekül példázza, hogy az Imdb-n több, mint ötezer szavazatból 1.2…..
slindagor 2011.02.20 00:19:40
slindagor 2011.02.20 00:20:15
@Jigsawwasright:
sunáznád mi :D