Regisztráció Blogot indítok
Adatok
r3mz1

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jövőre nem csak Los Angelest próbálják bevenni az idegenek, hanem a vadnyugaton is aprítani fognak. Daniel Craig formálja a rejtélyes múltú cowboyt, akinek a kezében van a kulcs az idegen probléma elhárítására. Harrison Ford az egyik város kegyetlen vezérét alakítja, Olivia Wilde…..
r3mz1 2010.11.15 20:14:35
Filmdroid London Boulevard poszter 2010.11.04 18:41:37
A London Boulevard forgatókönyvét William Monahan írta és a rendezői poszton is ő ténykedett. Colin Farrell játssza Mitchellt, akit kiengednek a sittről és elfogadja egy nő (Keira Knightley) ajánlatát, miszerint testőrként kövesse őt. Azonban a férfit alvilági főnöke is…..
r3mz1 2010.11.04 18:50:46
r3mz1 2010.11.04 20:55:37
Zack Snyder a Watchmen és az Őrzők legendája animációs film után a Sucker Punch-csal jelentkezik, ráférne már a siker, hiszen az említett két alkotás nem hozta a vártakat, mindkettő bukott. Új filmjében egy elmegyógyintézetben sínylődő néhány csaj a fantázia birodalmában…..
r3mz1 2010.11.04 16:03:02
2003-ban Tom Cruise szerezte meg Erik Larson frissiben megjelent könyvének, aThe Devil in the White City megfilmesítési jogait. A történet H.H. Holmes-ról, a hírhedt szociopata sorozatgyilkosról szólt, Cruise szándéka szerint ő maga formálta volna meg a férfit. Az eltelt évek alatt…..
r3mz1 2010.11.02 17:58:34
A Skyline sci-fiben idegenek támadják meg a Földet. Az alábbi jelenetben két civil egy épület tetején vidáman konstatálja, hogy egy katonai helikopter tart feléjük. Csakhogy mielőtt még leszállna a gép feltűnik egy űrlény, aki azért bekap egy rakétát és pár golyót. Az a…..
r3mz1 2010.10.30 17:38:39
Christopher Nolan a Hero Complexnek adott interjúban elárulta, hogy a harmadik Denevérember film címe The Dark Knight Rises lesz. Ki lesz Gotham lovagjának nagy ellenfele? Egy biztos, Rébusz biztosan nem fog feltűnni, ezt Nolan erősítette meg és még annyit mondott, hogy sok régi…..
Wesley Snipes újabb filmbe vágott bele, a dolog azért érdemel említést, mivel a produkcióban maga Chuck Norris is tiszteletét teszi. Az sajnos most még nem ismeretes, hogy az egykori "delta kommandós" és az ütközetben eltűnt színésznek mekkora szerepet szán Snipes, aki a…..
Deadpool rajongói örülhettek, hiszen a producerek állítása szerint tanultak a Wolverine film hibáiból és a szájmenéses, öngyógyító képességgel megáldott zsoldost középpontba állító filmben már minden benne lesz, amit a képregényben megszokhattunk. Azt is hangsúlyozták,…..
Thaiföldről érkezik a The Red Eagle akciófilm, amely nem sokban különbözik a megszokott szuperhős produkcióktól. A jó felölti maszkját, szétcsap a gonoszok között, jön egy gonosz figura, akivel a játékidő alatt többször is megütköznek. Az előzetes alapján nem lesz híján…..
r3mz1 2010.10.17 11:48:29
A két betervezett Marilyn Monroe film közül a My Week With Marilyn fog elkészülni hamarabb, itt az egykori szőke színésznőt és szexbálványt Michelle Williams fogja megformálni. Az alábbi képen látható, hogy miképp fog festeni a hölgy a produkcióban (eredetileg Scarlett Johanssont…..
Christian Bale A gépész (The Machinist) kedvéért rendesen lefogyott, úgy nézett ki, mint egy élőholt. Egy évre rá azonban már Batmanként rúgta szét Gotham bűnözőinek a valagát, a szerep kedvéért újra formába hozta magát. A színész most ismét hasonló bravúrt hajt végre, a…..
Filmdroid StreetDance 2010.09.27 22:05:00
    „Azok a régi szép idők.” - szokták mondani egyesek miközben réveteg tekintettel bámulnak maguk elé és fejükben néhány évtizeddel ezelőtti élmények idéződnek fel. Mikor volt már, hogy John Travolta riszálta a táncparkett közepén? Az sem mostanában…..
A Szex és New York (Sex and the City) 6 évada után érkezett a mozifilm és szép bevételt produkált, így hát gyorsan összehozták a folytatást, amely már sok rajongónak nem nyerte el a tetszését és a 100 millióba került vígjáték már nem muzsikált olyan jól, mint az első.…..
r3mz1 2010.09.27 21:03:57
Néhány poszttal korábban pont azt írtam, hogy talán hamarosan olyan fotó is érkezik az Amerika Kapitány forgatásáról, ahol a főszereplő, Chris Evans is látható.  Nos nem is kellett erre olyan sokat várni, az Infdaily.com-on láthatsz néhányat a színészről, , szépen…..