Regisztráció Blogot indítok
Adatok
észrevevő

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnapi ígéretemhez híven bemutatok egy újabb érdekes lehetőséget, a Website Tester-t amelynek a valóságalapját bárki kétségbevonhatja - akár joggal is -, de mert a regisztrációhoz semmilyen olyan személyes információt nem kérnek, ami miatt ne regisztrálhatna az ember, szokás…..
észrevevő 2010.09.25 12:51:24
@netpénz: A hozzászólásom megállja ebben a fórumban a helyét!

Indoklás:
1. Mindig ahhoz a témához kell hozzászólni, ami adott. Ebben az esetben a Website Tester a téma.
Hogy egy másik fórumot nyitottál, más témában, és van egy kis hasonlóság köztük, az egy másik dolog. Ha szeretnék majd hozzászólni ahhoz a fórumhoz, majd megteszem, de jelenleg a Website Tester fórumához szerettem volna hozzászólni.
2. A link kérdés is megállja itt a helyét, csak mélyebbre kell belelátni, azaz arra reagáltam, hogy pl. a Website Tester által megszerzett adatokkal hogyan élhetnek vissza. Tehát arra láthattunk példát. (Amúgy meg te kérted meg az egyik hozzászólót, hogy adjon neked tanácsot hogyan élhetnek vissza a megszerzett adatokkal). Mi sajnos nem tudjuk/tudhatjuk milyen szervezetek állhatnak a Website Tester mögött, azt sem tudjuk mi a céljuk az adatok felhasználásával, de az óvatosságot mindig tartsuk szem előtt.

Köszönöm megértésedet!