Regisztráció Blogot indítok
Adatok
shopshow

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki még nem olvasta a jövő évi költségvetés tervezetét vagy összefoglalóját, annak annyit mondanék, hogy az irány ugyanaz: meglehetősen ortodox megszorítás és befagyasztanak mindent a dicséretesen kicsi hiánycél érdekében. Azaz csak majdnem mindent... Igen, mert míg a…..
Magunktól talán sosem vesszük észre, amit Tamás kiszúrt: a Kádár-korból itt maradt klasszikus virslimellévaló csomagolásán a gyártó paradigmaváltást javasol a magyar fogyasztók millióinak. A magyar ember a mustárt úgy tálalja, hogy a virsli mellé nyom belőle egy halommal. Ady…..
 Megérkezett a Kormányszóvivői Iroda válasza a mi és mennyi kérdésekre (a tegnapi tenderkiírás után). Csak erős idegzetű olvasóinknak! A honlapok teljes költsége mintegy 200 millió forint, ebből a szerverek és az adattároló egységek ára bruttó 80 millió forint. Ehhez a…..
A lelkiismeretes Homár olvasó elébemegy a dolgoknak. Easy a Miskolcon megfélemlített utas ügyében felháborodott levelet írt az MKV Zrt-nek, amiben elküldte a poszt url-t és kérte a vizsgálat megindítását. A miskolciak pedig úgy látszik gyorsak és alaposak, hipphopp kikérdezték…..
A csak teljes értékében felhasználható étkezési utalványok beváltása az egy-és kétforintosok nélküli világban meglepő fordulatokat produkál. Általában nem bajlódnak a boltok a visszaadással és simán megtartják a pár forintot, de a Tesconál ez nem ilyen egyszerű.…..
Helyi anomália vagy trend lesz belőle, hogy már a befizetéseknél is kérni fogják a személyit meg a lakcímkártyát? Kinek, mihez, miért, hova? Sárga színű bankunkba látogattam fejér megyei megyeszékhelyünkön a délután folyamán, cég pénzét szerettem volna betenni a cég…..
Miután az átutaláshoz a bank nem adja ki egy korábbi tranzakció adatait, egyetemista lány vesz egy nagy levegőt és e-bankot csináltat. Már a fülén is kódok jönnek, de a technika csak nem akar engedelmeskedni. Tanulság is van. Szerda délután bementem a K&H-ba, hogy tegyek a…..
 Elég érdekesen reagáltak a pártok a népszavazási eredményre. Elsősorban a kormánypártok, akik sértettségükben hajmeresztő hazárdjátékba kezdtek: minden kormánypárti politikus fő mondanivalója az volt, hogy nem pótolják a kieső bevételeket. Lehet ilyet játszani, talán…..
Tékozló Homár A kedves spammer 2007.08.23 13:47:00
Nagy divatja van idén a "véletlenül másnak küldött" levélnek látszó spameknek, azt gondolják a tahók, ezek majd után nem fogják bíróságra cibálni őket. ern0 tegnap csodálkozott rá jelenségre: ez csak nekem uj, vagy most kezdodik a kedves, kozvetlen hangvetelu spamek…..