Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kancsal

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Népszabadság mellett a HVG a másik olyan nagy mestere a magyar sajtópiacnak, ahol egy erős és saját múltjába szilárdan, bár egyre kényelmetlenebb arccal kapaszkodó szerkesztőség fekszik mindenféle érdemi váltás útjában (és a jövő bevételei szempontjából mindkét esetben…..
kancsal 2010.09.24 17:19:57
(Folyt.)
10. Az új design egy tévedés. A címlapon a negatív fehér a narancssárga háttérrel nem figyelemfelhívó. Utcán eladott példányszám esni fog!A címlap (a legnagyobb érték: megint kis négyzetbe lett szorítva.)
11, A rovatolás színjelzése nem következetes
12, A rovatfejek mellett a rovat tartalma - olvashatatlan
13, a választott kenyérbetű rosszul olvasható
14, a "szövegtenger" benyomáson semmi sem változott.
15, A grafikonok kéksége - unalmas, koppintás az Economistból
16, Miután újságíró uralom van, ezért a fotók szerepe - sorminta (Mellesleg a képszerkesztői munka is siralmas - egy 70-80 oldalas lapnál 2 fő! Sok.)
17, Az új rovat -stílus - mutatja Jakus szürkeségét.
18, Lipovecz stratégiai látásmódját nem sikerült pótolni. A helyzet egyre rosszabb. (Mellesleg Lipovecznek jó fülesei is voltak, amelyekből lett a tényfeltárás. Ma csak Rádi erőlködik, 2 flekken...)
19, Nincs eldöntve (vagy rosszul), hogy egy hírmagazin (akkor miért hiányzik belőle annyi hír). De az internet korában a "hírmagazint" újra kellene értékelni. Vagy egy gazdasági magazin - mély, megbízható elemzéssel. Ehhez szaktudás kellene, ez nincs meg.(Meg kevés lett az újságíró is egy elemző laphoz.)
20, Nincs pregnáns saját vélemény. (Többnyire vendég-publicisztikák vannak.) Vesd össze: Mancs!
21, Akinek kell valamilyen jobb: fizessen elő az Economistra (s tanuljon meg rendesen angolul), mert Magyarországon nincs jobb.