Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bencet

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerintetek Gábor fölöslegesen parázik, vagy tényleg gyanús, ha valaki megvesz egy autót, aztán másnap vissza akarja vinni és visszakérni az árát? Lehetőségük volt mindent lemásolni, kulcsokat, azonosítókat, iratokat. Akár klón autót is csinálhatnak ez alapján, vagy…..
bencet 2010.09.24 16:31:59
@kijafaxom: Jaj, de gazdag vagy :) :) Biztos okos is :) :) :) (bár gondolom most jönni fogsz azzal, hogy milyen okos vagy, gyorsan kiguglizva néhány tetsző foglalkozást is... ) Ja, és elfelejtetted leírni, hogy melyik 25m-es kirándulóhajón szoktál a szép panorámáról álmodozni...
És most biztos leírod majd azt is, hogy miként nyomozol le, mert te aztán olyan komoly street fighter vagy, hogy bárkit lenyomsz, aki egy autós fórumon nem szépet ír neked :) ááááh szánalmas...
bencet 2010.09.24 16:47:39
@CD-R80: ja, de csak mert arról még nem írt :) kijafaxom! ezt ne felejtsd ki a következő - egyébként autókról szóló fórumra írt - kommentedből!
bencet 2010.09.24 17:49:26
@kijafaxom: miért is kellene nekünk pont ma találkozni?! minek utaznék 370+ km-t, hogy lássam ma a hajódat - biztos szép :) jó modort meg aztán bizonyosan nem tőled akarok tanulni. ezt a "cigányszokásos" dolgodat meg végképp nem értem, de ezekkel a szép autóiddal (vagy akár hajóval is) biztos hamar kint teremsz Linz-ben, meghívlak egy kávéra a jövő héten - akár a kaszinóba a Rainerstrassén, nem messze a Dunától :) - , persze csak ha feltétlenül beszélgetni akarsz velem. Azt sajnos nem ígérem, hogy verekedni is fogok veled, arra nézz mást a te köreidben, emiatt kár fáradnod :)