Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ZebWolf

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minimális konfúzióm azért van a hír előtt, mert eredetileg asszem úgy volt, hogy a TV2 a MasterChef formátum (Mesterszakács is lehetne akár) megvétele után civilekkel forgatott volna, ami egyébként a Konyhafőnöknek fényesen bejött, és a Viasat3 Ide süss! című süteménysütő műsora sem vallott szégyent…..
ZebWolf 2018.05.29 11:37:07
@gereblyepörkölt: Joe iden tert csak vissza a gyerekverzioba G. E meg Top Chefbe ment

Eleg regi evadnal tartasz :)
A tuskóság finom bája úgy telepszik rá a TV2 Ázsia Expressz című új realityműsorára, mint a halszag arra a vietnami öbölre, amiben az első rész végén a műsor szerencsés három párosa ölre ment a helyi kofákkal pontyeladás közben. Valahol érdekes kórkép az utazós reality az országról, a 14 szereplő…..
ZebWolf 2017.11.10 13:24:29
@mertcsak:
Csak Vietnamrol tudok nyilatkozni

Rengeteg jo draga kocsikkal jarnak mert statusz szimbolum mint itt egyeseknek az iphone. Hiaba van 200-300 szazalek ado igy is megveszik mert konnyebb nagy csaladdal utazni tobb szaz kilometereket foleg rendszeresen nem csak karacsonykor latogatjak a nagyit :))

Ingyen buszozasrol meg annnyit ha nem tudnak kommunikalni nem eroltetik a jegyvasarlast. Helyiek nem tudnak bliccelni buszonkent van 1-2 jegy ellenor/jegyelado. Igy megterul a helyi kozlekedesi vallalatnak. Nem oszt nem szoroz az a par celeb. :D
A Kultrovat podcastban volt szó a CBS idei újoncrealityjéről, a Hunted címűről - sikeresen össze is kevertem egy másik formátummal, amiben  dettó embervadászat folyik, de máshogy (The Runner), sebaj. A Hunted az a műsor, amiből egy részt pontosan elég végigszenvedni, már ha bírja az ember…..
ZebWolf 2017.01.29 12:18:33
Két hete technikai zűrről tájékoztatta felhasználóit fb-oldalán a Mailbox. A kommentek alapján a nép meglepő türelemmel fogadta a hírt, ahogy azt is inkább reménykedve, mint kiborulva, hogy csak egy hét után indult meg, akkor is elég döcögősen a levélforgalom, pl. a régiek levelekhez nem lehetett…..
Öt és fél évvel ezelőtt, az Anyát a Marsra! csúfondáros anyagi csődje kapcsán merültem el először Hollywood legnagyobb pénzügyi zsákutcáiban, és bizony manapság, a több százmilliós költségvetések korában öt és fél év bőséggel elegendő ahhoz, hogy alaposan átrendeződjön egy ilyen mezőny. Ismét…..
Úgy gondoljuk, hogy a 2017-es év legnagyobb tévés eseménye lesz a Ninja Warrior, amit a TV2 főműsoridejében fogunk képernyőre tűzni, ezzel is erősítve portfóliónk fő csatornájának műsorkínálatát. (Dirk Gerkens a Kreatívnak) Szeptemberben írtam, hogy a TV2-nek, ha van egy csepp esze, megveszi a…..
ZebWolf 2016.11.16 20:28:01
@belert: nincs. se nem se suly se magassag kulonbseg miatt nem adnak plusz idot. ha rovid a karod vagy nehezebb szarugy.
ZebWolf 2016.11.16 20:35:47
@ZebWolf: marmint nehezebb vagy akkor a gravitacio az ellenseged :)
Okozott némi zavart, hogy a Cinema City éppen arra a hétvégére szervezte kedvezményes napjait, amikor az üzletek is dobálóztak a százalékokkal ilyen-olyan életmódmagazinok nevében, de azért a potenciális premierek kiugrottak. Különösen igaz ez A lány a vonatonra, ami nálunk természetesen…..
Egy sitcomon, különösen egy tradicionális, többkamerás, élő közönség előtt felvett sorozaton azt számon kérni, hogy a karakterek nem fejlődnek, és egy helyben állás van, nem túl bölcs dolog, hiszen ennek a műfajnak ez a lényege. A TBBT-t pontosan ezért baszlatni tehát nem fair, úgy meg különösen,…..
Mondhatni itt az új Making A Murderer. Amanda Knoxot azzal vádolták meg még a kétezres években, hogy brutálisan megölte a brit lakótársát Olaszországban. Kétszer felmentették. Én megmondom őszintén, hogy tökre nem emlékszem erre az ügyre, dehát ha maga Knox is úgy döntött,…..
Mozikban A barátságos óriás, és bár a tengerentúli kritika a szokott módon, azaz nagyobb részt kedvezően fogadta, érezhetően a futottak még szekcióban foglalta el helyét a mozimágus rendező filmográfiájában. Hogy pontosan hol is, az rövidesen kiderül, és ezúttal még csak kötözködni sem ér: a 29 film…..
 - SPOILERMENTES - A tizenéves Rocky (Jane Levy), a pasija, Money (Daniel Zovatto), és a legjobb haverjuk, Alex (Dylan Minnette) piti betörésekből származó bevétellel egészíti ki nem éppen bőségesnek mondható anyagi forrásait. A jobb élet – értsd: a lepattant lepratelepről való lepattanás –…..
 - SPOILERMENTES - David Packouz (Miles Teller) és Efraim Diveroli (Jonah Hill), a fegyverpiac láthatatlan ügyeskedői hirtelen az olyan nagykutyák közé pottyannak, mint Henry Girard (Bradley Cooper), a hírhedt nemzetközi csempész. A Bush-kormányzattal kötött szerződések teljesítése érdekében a duó…..
ZebWolf 2016.08.21 21:44:28
 - SPOILERMENTES - A legutóbbi mozis élményem, A zátony amellett, hogy messze felülmúlta a vele szemben támasztott elvárásaim, még arra is képes volt, hogy a rengeteg pozitívum ellenében mindössze két valós negatívumot állítson csatasorba. Ehhez persze az is hozzá tartozik, hogy a magam részéről a…..
aeon flux kritika: ben-hur (2016) 2016.08.18 15:26:49
- SPOILERMENTES - Nem vagyunk mi kérem hozzászokva, hogy már ilyenkor, augusztus közepén megkapjuk a Ben-Hurt. Mikor először meghallottam, hogy Judah, meg Messala, rögtön összefutott a nyál a számban, és a mozi sötétjében elkezdtem keresgélni a szentestéről megmaradt zserbót. Aztán rájöttem, hogy…..
Főszereplőt veszít az ABC veterán sorozata: a Stana Katic alakította Beckett nyomozó a következő, kilencedik évadra nem tér már vissza. Már ha lesz egyáltalán kilencedik évad, ugye, mert ez sem biztos. A szereplő kiírása ezúttal nem hatásvadászatra vezethető vissza, hanem…..
A szoba lényege az, hogy 0-24 lehet nézni különböző embereket, akik a nézők kegyeiért, meg egy csomó használati tárgyért versengenek. A dolog úgy működik, hogy beköltöznek emberek egy töküres szobába, és egyszerre ketten próbálják meggyőzni a nézőket, hogy ők a jobb…..
Az RTL Klubon ősszel indul útjára az ország nagy főzőshowja, a Konyhafőnök, Vajda Pierre-rel, Fördős Zével és Bernáth Józseffel a zsűrijében. A műsorban hobbiszakácsok mutathatják meg, mire képesek, a tét pedig 10 millió forint, mert ez a fődíj. A versenyzők…..
László duplavéleményest talált nekünk: Nemrég az Agymenők és a Két pasi meg egy kicsi egy-egy epizódjában ugyanazt a hibát fedeztem fel. Nem annyira fordítói hiba, mint popkult-műveltségi hiányosság, viszont mivel a későbbiekben idézett mondatokra mindkét epizódban épül…..
Legalábbis első blikkre, aztán majd kiderül. A szakállas csávó ránézésre esélytelen, neki drukkolunk. A virágos ruhás macával össze fognak veszni sokan, és remélem a lelkész nő kiosztja majd az istenkáromlókat. A szőke pali meg az amerikai Alekosz, nyilván. Premier jövő…..
Megvert, megkötözott és szekrénybe zárt egy szerinte túl sok pénzt kérő prostituáltat Tim Zickurh, a Jéglovagok (Ice Road Truckers) egyik szereplője, írja a Variety. A decemberi ügy szerint nőnek ki kellett ugrani a kémemeletes épület ablakán, hogy elmenekülhessen…..
Félrefordítások Túráztatás 2014.03.11 11:28:28
Manuéla küldte FB-oldalunkra ezt a Velvet-cikket. Elvileg már régen vadászati tilalmat kellett volna bevezetnünk szegény Velvetre, mert ők nyilvánvalóan nem akarnak és ezért nem is fognak középfokon sem megtanulni angolul, de az ilyen magas labdákat nem tudjuk nem lecsapni - gyarlók…..
ZebWolf 2014.03.28 09:46:03
@TH:

Szerintem nem a gyerek, van ott egy vessző

Sikertelen házasságok sorozata, zűrzavaros gyerek és most meg börtönben van.

Szerintem 3 különböző dolog :-D
ZebWolf 2014.03.28 09:50:13
@TH: és ha gyerek lenne sitten akkor ez lenne

Now a troubled child in jail ;-)

"string of failed marriages and a troubled child, now in jail."
Jóllehet, már írtam párszor az itteni időjárásról, az elmúlt hetek esőzéseit mégsem tudom újabb bejegyzés nélkül hagyni.A monszun, azaz az esős évszak Dél-Vietnámban májustól novemberig tart. Előzetesen azt mesélték róla, hogy minden nap esik egy-két órát az eső, azaz…..