Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lengyeli

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Budapest, 1992. Tizennyolc éves vagyok. Leszálltam a Déli pályaudvaron és leültem a jegypénztárak mellé egy padra. Mivel húsz perc után sem történt semmi amiből rájöttem volna, mihez is kéne fogjak most, metrózni kezdtem. A Deák téren átszálltam a hármasra, mert annak a…..
Ma bárki vehet egy teherautót, és vállalhat fuvart, és az uszály sem drága. Szinte hihetetlen, hogy harminc éve az EU-ban és az USA-ban is az egyik legszabályozottabb piac volt az áruszállítás. A szárazföldi közlekedés évszázadokon át stratégiai iparág volt, ahol nem volt…..
Története során másodszor folyamodott a kötvénykibocsátás eszközéhez a Microsoft a héten, ami önmagában kuriózum, hát még ha az eredményeket tekintjük, a történetben ráadásul van még egy csavar is: miközben a vállalat akár a saját részvényeinek egyötödét is…..
lengyeli 2010.09.24 14:31:15
Professor Pizka lendületből folytatja a kivégzésekről írt posztsorozatát az első rész után, s immáron a huszadik század kapuján kopogtat, amikor is eljutottunk odáig, hogy (legalábbis a nyugati világban) mindenütt arra törekedtek, hogy az elítéltnek gyorsan, minél kevesebb…..