Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JATYA

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Folytatjuk a rali nevű társasjáték szereplőinek bemutatását. Ma egy nagyon népes társaságról lesz szó, akiket ennek ellenére legtöbbször észre sem vesznek. Pedig ott vannak mindenhol ott vannak. Egy órája sportbírókról raliversenyen készült képeket keresek, de…..
Ma ismét vendégszerzőnk nyjozsi2 a mikorfonnál. Két technikai megjegyzés előljáróban: ugyan mai szerzőnk nálamnál sokkal tapasztaltabb a kérdésben, a csapat navigátora továbbra is én vagyok, és ahol esetleg nem értettem egyet a szerzővel, ott megjegyzéseimet is olvashatjátok.…..
Ez a nagy dög bálna nekem nagyon hiányzik! A videót nagy hanggal tessék nézni, megéri! És hogy milyen utat tett meg az autók fejlesztése máig? Itt megnézheted, de hozz előtte enni és innivalót!..
JATYA 2011.02.22 23:02:53
@brumi86: Faszaaa!!!! Kár,hogy Egerben,Miskolcon nem megy!
Azt nem tudom,hogy Váradi hová tünt!Tavaly nem láttam,pedig igen látványos!!!
www.youtube.com/watch?v=M3GSiK8OSUM
Subba Ha-na-na-na! 2010.12.19 02:58:00
Milyen ügyes kisgyermek, és micsoda közönség! ..
A válogatást ezen a héten az Orgazmustojás támogatja! Nyerj te is!A három grácia beindulÁrpival és ZsoltivalOkkernéMelózomFotosop ArtistaAlaposan dokumentált NellyAlaposan dokumentált Erik atHeti MILFAnya azt mondja azonnal vedd le!!!Hawaii szigetén egy táncos csajjalHeti ILFHeti…..
JATYA 2010.09.24 06:48:04