Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Liderc

1 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ewa megmondja A legjobb orvosság 2013.10.17 07:49:51
India ősi gyógyászata, az ájúrvéda (az élet tudománya) tizennyolc fő módszert nevez meg az élet viharában megrendült egészség helyreállítására. A különféle böjtök, izzasztások mellett egészen üdítően hangzik, mikor a szeretkezést is megemlíti. Nos, valljuk be, a…..
Liderc 2013.10.17 13:46:29
Ewa megmondja 6 kínos kérdés... 2013.10.14 08:52:40
... amit a nők hajlamosak feltenni a pasijuknak #1 Szeretsz?Bár az első szex után bármikor eldördülhet ez a kérdés egy nő részéről, esetleg az első vallomás után, TILOS habozni vagy kérdéssel válaszolni. Ha szereted, mondd, ha nem, akkor pedig ereszd bő lére a magyarázatát…..
Nem tudom, hogy népi bölcsességeknek nevezzem vagy inkább hülye női babonáknak azokat a "szokásokat", melyek arról szólnak, mit tegyél, ha férjhez akarsz menni idén. Mivel mondhatni benne vagyok a korban (29), ezért nincs hónap, hogy legalább egyet meg ne kapnék a tanácsok…..
Számodra csak egy mondat. Számára pedig egy olyan velős parafrázis, amit soha az életében nem fog elfelejteni. Íme, egy pár megfigyelés, ami segíthet, hogy atombombaként robbanjatok szét a pároddal. 1. „Nem igazán tisztellek.” Vannak, akik a tisztelet szót ugyanolyan gyakran…..
Nagyon sok ígéretes kapcsolat megy tönkre, mert olyan mondatokat mondtunk a párunknak, amelyeket inkább nem kellett volna. Melyek ezek? Cikkünkből máris megtudhatod! Nagyon sok szépen és valóban harmonikusan indult kapcsolat fut zátonyra azért, mert elhangzanak olyan mondatok, amiket…..
Lehetünk-e néhanapján egyedül egy kapcsolatban? Nem is arra gondolok, hogy magányosnak érezzük magunkat, hisz az egy teljesen más érzés, amikor nem érezzük sajátunknak a kapcsolatot vagy már nem is akarjuk igazán. Az egyedüllét az egyfajta elvonulás. Elvonulás a világtól, az…..
Ewa megmondja Férfitípusok 2013.10.03 10:11:21
A bátor...Hajnali 3-kor totál részegen hazamegy. Felesége az ajtóban áll söprűvel a kezében, mire a pasi rákérdez:- Takarítasz , vagy mész valahova? A rámenős...Hajnali 3-kor totál részegen hazamegy. Bűzlik a sok női parfümtől, az ingén rúzsfoltok láthatók. Megtapogatja a…..
8 - Ágyba viszed majd mesét mondasz neki. 18 - Mesét mondasz neki, hogy ágyba vihesd.28 - Már nem kell mesélned, hogy ágyba vihesd.38 - Ő mesél neked, hogy ágyba vihessen téged.48 - Mesélsz neki, hogy ne kelljen ágyba vinned.58 - Az ágyban maradsz, hogy megúszd a meséit.68 - Ha…..
Megnyílik egy új üzlet, ahol a nők férjet vásárolhatnak maguknak..A bejáratnál az alábbi utasítás olvasható:- Az üzletet csak EGYSZER látogathatják meg. - 6 emelet van, a férfiak tulajdonságai emeletenként javulnak- Bármelyik férfit kiválaszthatják az adott emeleten, vagy…..
„A nők azt remélik, hogy a házassággal a férfi meg fog változni. A férfiak a házasság előtt abban reménykednek, hogy a nő semmit sem fog változni. Így a kölcsönös csalódás elkerülhetetlen."  Albert Einstein ..
Ewa megmondja Nők vs. férfiak 2013.10.01 08:24:37
Én igazán soha nem értettem meg, miért különböznek annyira a férfi és női szexuális szükségletek. És soha nem értettem meg azokat a Vénusszal és Marssal kapcsolatos dolgokat. Ugyanúgy nem értettem, hogy a férfiak miért gondolkodnak fejjel, a nők viszont szívvel. És a végén,…..
Ewa megmondja Mit néz a férfi? 2013.09.28 10:01:28
Ha a férfi főzőműsort néz, a feleség azt gondolhatja magáról, hogy rossz a konyhában. Ha a férfi női sportközvetítést néz, a feleség azt gondolhatja magáról, hogy már nem elég sportos testalkatú. Ha a férfi pl. Rihanna klipjét nézi, a nő azt gondolhatja, hogy nem elég…..
Remember, Ladies: Blowjobs are like flowers for men... ..
Olyan jó, hogy már biztos nem jó... ..
Liderc 2013.09.25 23:46:07
Ewa megmondja Bizonyos nők... 2013.09.25 21:51:16
..
Liderc 2013.09.25 23:41:06
Ewa megmondja Mivel nő vagyok... 2013.09.25 21:44:43
Mivel nő vagyok, nem mondom ki, mit akarok, de fenntartom a jogot arra, hogy hisztizzek, ha nem kapom meg. ..
Egy borzalmasan rossz videóról írnánk pár sort. Már jó ideje megy egy "say no to racism" reklám a eurosporton, vagy nem is a reklám a jó szó rá: kampány. Fél perces kis filmecske. Sokan sok különböző focimezben, különböző bőrszínnel néznek valami meccset, majd mindenki…..
Ehhez semmi nem nyújt jobb és könnyebb segítséget, mint ez a remek könyv, amely jókora szeletét mutatja be a leginkább keresett oldtimerek halmazának. Precíz, magyarra fordított német kiadvány, mely akár az adott autó értékbecslésében is segíthet. Rengeteg kép, trükk, tipp,…..
Liderc 2009.12.12 10:32:28
Dettre Gábor végül csak elkészült filmjével. 1998-ban kezdte el a forgatást, de többször félbe kellett szakítania a munkát. Végül többszöri átkeresztelés után "Tabló" címmel került a mozikba a munkája.   Magyar Mozgókép Közalapítvány honlapjáról:…..
Sky szerint szervezett ellenőr-rendőr banda garázdálkodik a miskolci villamosokon. A kezelt jegyet kikapják az utas kezéből, leszállítják és ha nem fizeti ki a helyszíni bírságot, rendőrt hívnak. 6 gorilla, enyhe fizikai erőszak, csipetnyi fenyegetés és üvöltöző nő van, de…..
comment:com Kiefer sittre vonult 2007.12.06 11:58:00
Jack Bauer ismét rács mögött, de mostmár igaziból, nem játszásiból: Kiefer Sutherland ígéretének megfelelően megkezdi 48 napos börtönbüntetését, amit ittas vezetés miatt szabtak ki rá, fellélegezhetnek a fenyőárusok, az idén mér nemigen ugrik fejjel előre a…..