Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gaborL

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem titok, hogy a tévésorozatok készítői nem minden esetben (sőt, az esetek nagy többségében) törekednek arra, hogy sorozataik tinédzserkorú szereplőit valóban tinikorú színészek alakítsák - ennek nagyrészt az az oka, hogy nem találnak megfelelő korú színészt, és komoly…..
Adja!!..
gaborL 2011.04.04 21:43:30
Az Apple a Mac OS X 10.7 egy újabb fejlesztői verzióját adta ki tegnap, ami azonban továbbra sincs Gold Master állapotban. Ez azt jelenti, hogy a most bemutatott rendszer távol van még a megjelenéstől, amit egyébként az is bizonyít, hogy az Apple egy rakás figyelmeztetést adott az…..
gaborL 2011.03.31 12:05:03
Van hivatalos dátum, június 6-10-ig lesz idén a WWDC, ami rendszerint a legnagyobb show az Apple-nél: itt szoktuk megismerni az éppen aktuális iPhone-t, idén ugye az ötöst, bár a meghívóban egy szó sem esik a mobilról. Csak annyi derül ki, hogy 2011 nyarán bepillanthatunk abba, hogy…..
gaborL 2011.03.29 22:16:22
@kikibacsi: ha azzal a loginnal lepsz be, amivel megvetted az appokat siman letoltheted ujra (akarhanyszor).
Több hete nem forgat, de eddig még képernyőn volt Kardos Eszter, aki január 28-án tűnik el az RTL Klub sorozatából. A produkció szerint még van lehetőség a figurában, maradhatott volna, de a lány maga kérte, hogy egy időre kiírják a napi sorozatból, mert a tanulmányaira…..
Hát ők így élik meg a válságot, nem is nagyon emlékszem olyan negyedévre, ami ne lett volna rekord, és természetesen nem jelent kivételt a legutóbbi sem: a szeptember 25-vel záruló időszak bevétele elérte a 20,34 milliárd dollárt, a nyereség meg a 4,31 milliárd dollárt, szemben…..