Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sandy (lord testőre)

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Ha már egyszer hiányoljátok a kutyás képeket, hát íme néhány.Ő Szotyi, a lassan 12 éves vénlány, ami a képen egyáltalán nem látszik szerintem. Ehhez ismerni kéne, hogyan tud hisztizni, ha egy kölyök próbál kedveskedni neki, esetleg játszani vele. De azért tud kedves is…..
Sandy (lord testőre) 2010.11.05 12:22:43
Bár az én kutyám közel három éve már az égi csontokat rágja, de soha nem fogom elfelejteni, ahogyan egy-egy rövid távollétem után hazaérkezésemkor fogadott. Gondolom minden gazdi egyetértően bólogat, ha azt mondom: a szemeikből sugárzó őszinte örömet, feltétlen rajongást a szeretett gazdi iránt…..
Sandy (lord testőre) 2010.10.26 11:23:41
George Clooney magyar hangja bejelentette, hogy nem szinkronizál többé. A színész kiábrándult a szinkronszakmából, ahol szerinte nem becsülték meg a munkáját, megalázó pénzért (tekercsenként, azaz körülbelül félpercenként 300 Ft-ért) kellett dolgoznia, és amikor két éve…..
"11 hónapos Nico nevezetű pici keverék kutyusomról van szó, aki 3 napig alukált ezzel a 30 centis plüssnyuszival mire rájött, hát hogy ez sokkal mókásabb ha szétszedem és a darabjait minél több helyre szétdobálom a lakásban" - írja Ági Köszönjük!..