Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szétesés.kovásza

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt Demokratikus Ellenzéki Pártvezetők! Tisztelt Mögöttük Álló Szűk Ellenzéki "Elit"! Ugye jó dolog tegeződni a néppel,mint Fülig Jimmy? Jó dolog utat mutatni, hogy csak Velünk sikerülhet! De a mi népünk nem hülye. Ha annyira nem tudna gondolkodni, ha a mikrofonból…..
szétesés.kovásza 2013.10.25 19:38:09
Ezt írtad, ember (még egyszer a te, mint gyengébb kedvéért): "Az állami pénz pedig pumpálódik feléjük tovább, és Jézus felkent szolgái némák, ha a szegényekről, a hajléktalanokról és a fogyatékos emberekről van szó."
Mielőtt azt mondanád, szövegkörnyezetből ragadtam ki, olvasd el, mit írtál. A szövegkörnyezetben azt írod, az egyház inkább politizál, ami persze úgy szintén badarság. De a te mondatod ÖNMAGÁBAN áll, és nem jelent semmi mást, mint amit. (és kérlek, jelöld már meg a kis szövegedben, hol írsz arról, hogy a Katolikus Egyház "az elesettek elleni politikai intézkedések idején néma marad." Namerhogy erre hivatkozol, pajti.)
Legendákat gyártasz az "orbáni politika megjelenéséről" a templomokban - ha járnál misére, tapasztalhatnád, hogy nincs ilyen. Egyébként az egyház mint társadalmi szervezet milrt ne politizálhatna? A jogegyenlőség, demokrácia és tolerancia bajnokaként tiltanád meg neki?
És minek jössz nekem a püspökkel? Nagyíítóval keresítek az egyedi eseteket, amelyekt aztán felfújhattok, nyomatjátok a pedofil papok témáját, a 70-esévekből vett, töredéskesen bizonyított eseteket - de az egyház valódi tevékenységéről, céljairól és kiváló képviselőiről fingotok sincs. (Na, most flkaptátok Ferenc pápát, ő most nálatok besorolódott a liberális pápák közé, ami teljes félreértés.)
Hivatkozhatsz nekem enciklikára, Ferenc pápára, de én a Máltai Szeretetszolgálatot ajánlom afigyelmedbe. Hátha beugrik neked, hogy az is katolikus szervezet.
szétesés.kovásza 2013.10.28 19:21:58
@Panni Radnai: Ha te mondod...
Szegényebb sorban lévő embertársaidon segitsz-e renszeresen? Oszt hús-vér pappal beszéltél-e már életedben, vagy csak képen láttál olyat? Templomot belülről? Prédikációt a füleiddel, hallottál-e?
Vagy az információid a Népszava-ATV-Klubrádió Bermuda-háromszögéből származnak? Tudod, ahol az igazság el szokott tűnni?
1. Először is, ki fogja finanszírozni? Van abban valami elszomorító, hogy 3,5%-os alapkamat körül még megveszik a forintot ugyanolyan 300-as eurószinten, mint eddig, ezek szerint a pénzvilágnak megér nagyjából ugyanekkora kamatelőnyt egy európai autokrácia fenntartása -- forró…..
szétesés.kovásza 2013.09.03 15:23:23
@HaFr: Konkrétumokat, pajti, konkrétumokat! A kérdéseimre sem válaszoltál, egyszerűbb lehülyézni, igaz?
Ha egyébként tudsz bűnözőkről, irány az őrs: tessék feljelentést tenni! Olyasmi, hogy "azt mondják", "úgy tűnik", "biztosra vehető"-szerű hivatkozások nem bizonyítanak semmit, ez már hit kérdése, és ezt te jobban tudod. A színvonal a Galamusé: egyéni vélekedések, előfeltevések és alaptalan vádaskodások. Ennyire telik, pajti? Hol vannak az ütős oknyomozó újságírók a ballib oldalról?
Na, nem baj, hullik majd az égből nektek manna helyett a "szétesés kovásza"... Nyugodj bele pajti, Orbánék bármennyire is nem hiba nélkül vezetik az országot, EZ az ezerszer leharcolt MSZP-E14-PM-DK garnitúra SOHA TÖBBÉ nem kerül kormányra.
Két napon belül, immár másodszor ragadok "tollat". azért, mert kritikus a helyzet, és nagyot csalódtam az ellenzéki, blogoszférában. Azért ragadok tollat, mert ha Magyarországon ilyen hangulatkeltéssel el lehet szabotálni egy teljesen normális és demokratikus ötletet, akkor ennek az…..
szétesés.kovásza 2013.08.26 10:44:20
@Brendel Mátyás: Persze, ittam is sört, és fogok is inni, amikor sokadszorra is bebukjátok a választásokat. Majd 1-2 évtized múlva rúghattok labdába, ha már ez az ostoba garnitúra, amelyet te is képviselsz, kihalt.

Tipikus egyede vagy a fajtádnak: nem veszed észre, hogy arra a gondolkodásmódra, nagypofájú, kirekesztő,intoleráns ész-osztásra, amelyet te és szeretett, a süllyesztőben nyomtalanul eltűnt pártod képvisel, már rég nincs vevő. Már csak egymást hülyítitek eredeti, "haladó" gondolatoknak vélt, zárt rendszerben pörgő, az ország számára értéktelen agymenéseitekkel.
Az a szép bennetek, hogy nem változtok: ugyanolyan korlátoltak vagytok '89 óta. Még sokat fogunk röhögni rajtatok a választásokig! De jó ezt leírni újra meg újra!

A saját magatokról vélt vonásoknak pont az ellenkezője igaz rátok: szektás gondolkodásmód, rugalmatlanság, intolerancia, önteltség. Azért nem semmi egóval bír egy olyan figura, aki saját magáról készít Wikipédia szócikket... :-))
szétesés.kovásza 2013.08.26 11:16:30
@Brendel Mátyás: Huhh... jó nagy tapló vagy, pajt! Ez a kurvavanyázás megy nálatok otthon? Így beszélsz életed párjával is, ha valamiben nem értesz vele egyet?

Arra meg nem válaszoltál, bunkókám, miért rekesztenéd ki a többi választópolgárt az "előválasztásból". Bárkinek lehet véleménye a két faszkalapról.
szétesés.kovásza 2013.08.26 17:36:56
@Brendel Mátyás: Baynaui és Mesterházy azonosan erős?! Miben, szkanderban? :-)) Ne fárassz, pajti! Ezt a baromságot Mr Orrtúró Viktor meg a Medián nyomja, amelyekre persze ráerősít a lakájmédia meg pár beszűkült arc, mint pl. te.

Gyengébbek kedvéért (a kedvedért) összefoglalom, mit is akartam mondani:

- szerintem nem tudják/akarják igazán megszervezni az előválasztást technikai, pénzügyi és egyéb érzelmi okok miatt;
- ha mégis lenne előválasztás, akkor bárki jogosult véleményt nyilvánítani, mivel nagyon alacsony a párttagok száma, és lehetetlen zárttá tenni a szavazást;
- Orbán vagy bárki más nyugodtan buzdíthatja híveit arra, hogy kit támogasson, egy ilyen esetben - mindenféle morális következmény nélkül, pusztán taktikai okokból (is);
- sokat fogunk még röhögni rajtuk, rajtatok, és örülök, hogy a Szadesz már eltűnt a süllyesztőben, és olyan okostóbiások, mint te, csak a senki által nem látogatott blogjaikban oszthatják az észt - a tengeren túlról.

Úgy hogy, pajti, én lépek is, ennyi elég volt.
Pivó Ivó pusztán a garancialevelével szeretett volna szendvicssütőt cseréltetni az Aldiban, de elhajtották az eredeti számla hiányában. Szerencsére nem adta fel a harcot, és írt a Központnak, akik épp megtalálták a számlája másolatát, miután ők kötelesek ezeket megőrizni.…..
szétesés.kovásza 2013.06.19 13:48:17
@Manyecska: Köszi a jótanácsot! CSAK és KIZÁRÓLAG falapátot használtam, és törölgetésnél csak puha szivacsot. (Egyébként a vágóélnél kopott le leghamarabb.)
Hidd el, van jobb dolgom, mint leharcolt szendvicssütőkkel az Aldihoz szaladgálni!
Egyébként jó pár éve a Moulinex és a Philips szendósütő ugyanígy végezte, csak rövidebb garanciaidővel.
szétesés.kovásza 2013.06.19 16:25:59
@Manyecska: Hááát... nemtom igazán. Reméljük, csak nekem nem volt szerencsém. Tudomásul veszem, hogy a szendvicssütő fogyóeszköz...
A fizika szerint a legnagyobb feszültségek az éleknél keletkeznek. Ez igaz lehet egy vágóélre felvitt teflonbevonatra is. A grill talán nem annyira "szögletes" belül, fene tudja.
Naiv ügyfél sérelmezi, hogy a Kemenes Cukrászat "kizárólag természetes alapanyagokból" felirattal hirdetett termékei már a hátoldali címkénél elhasalnak. Pedig valamikor minden természetes anyag volt, csak aztán feldolgozták: Gyakran vásárolok Lipóti Pékségben, mert…..
szétesés.kovásza 2013.06.17 20:39:18
"a mai Európában olyan fő irányvonal érvényesül, amely alapvetően egyházellenes, vallásellenes, családellenes" - hangsúlyozta a Kedves Vezető egy portugál tévében. És tényleg, az Orbán kormánynak bizony fontos a család. Annyira mondjuk nem, hogy lemondassák tisztségéről az…..
szétesés.kovásza 2013.05.14 19:56:19
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Furcsa, hogy ez a tegnapi paláver alkalmával még nem így nézett ki, azaz a logó hiányzott. Ettől vált gyanússá a hír.
A phoptoshop csodákra képes... Toljad, pajti, honnan szedted a képet!
szétesés.kovásza 2013.05.14 20:01:16
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: az előbb hülyeség volt, amit reagáltam, hiszen hülyeséget toltál az orrom alá, én meg ráugrottam. Ez az emlékív nem Alijevről szól, te kretén.
Azerbajdzsán 2011-ben ünnepelte függetlenségének 20. évfordulóját. Akkoriban SAfarov még magyar börtönben ült.
szétesés.kovásza 2013.05.15 09:17:02
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: figyuzz, prosztókám, a hírt már réges-régen megcáfolták, de te azért rugózz rajta. Tudom, attól elégülsz ki. Ezzel a faszsággal lukra futottatok, valami új kellene. Valami ütősebb. Szerintem kérdezd meg a munkásőr apádat meg az ávéhás anyádat, hátha előkotornak valami jó kis gyalázkodós módszert, ötletet a múltból neked!
A jobboldali sajtó láthatóan nem tudja feldolgozni, hogy diákok tüntetnek a kormány ellen. Tényleg érthetetlen, hogy miért tüntetnek diákok, ha egy kormány harmadával csökkenti a felsőoktatás támogatását és drasztikusan szűkíti a felvételi lehetőségeket és az…..
szétesés.kovásza 2013.03.27 18:56:39
@MindjártTörölnek: Igazából persze a Heti Válasz nem szorul védelemre, általában elég jól körüljárják a témát. És régóta meg-megjelenik azért a kritikai hang is a kormánnyal szemben.
Ugyanakkor eroica blogger pajti még véletlenül sem a cikk lényegét próbálja cáfolni. Ebből számomra az következik, hogy a HV jól rakta össze a kockákat: Ha-ha/O-ha/ex-SZDSZ + Soros-pajtás háttere - egykutya! Legyünk hát észnél!