Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kiti-Kati

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A képébe vágtam, hogy rendben, akkor adja csak szépen a borítékot vissza, amit megkapott, erre az arcomba nevetett és megkérdezte: „Miről beszél, milyen borítékot”? Tisztelt Praxis!   12 éves kislányomnak szeptember elején volt mandulaműtéte. Már hónapokkal…..
Kiti-Kati 2012.09.21 13:34:41
@Tempus-Anh:
Véleményem szerint sajnos meglátszik rajtad (a viselkedéseden), hogy korán magadra hagytak....4 évesen, egy ilyen "komoly" műtétnél csak másnap ment be érted édesapád... én úgy gondolom hogy Neked nagyon korán önállónak kellett lenned, mert nem volt meg mögötted folyamatosan az a bázis, amit egy család, egy szülő adhat.
Aki mellett (vagy inkább mögött) ott állnak a szülei, az előbb-utóbb maga is magabiztos lesz (és ez alatt ne azt értsd hogy ott lihegnek mellette mindig, hanem esetenként, szükséghelyzetben, amilyen pl. egy altatással járó műtét...)
Akit viszont nem erősítettek, bátorítottak, hanem magára hagytak (főleg 4 évesen), és bedobták a mélyvízbe (hogy egyedül birkózzon meg olyan érzésekkel, amiknek a feldolgozásához a hasonló korúaknak családi-szülői segítség jár), az bizonytalanná válik. Nem hőzöng, nem hőbörög akkor sem ha jogtalanság éri, minden úgy van jól ahogy van, de ha nem, akkor sem teszi szóvá. Mert meg akar felelni a külvilág elvárásainak...
A Mikulás manóinak igyekezete nudli lehet ahhoz a sürgés-forgáshoz képest, amit ma reggel 8-ig produkálhattak az ország polgármesteri hivatalaiban. 30-án este jelent meg ugyanis a hír a kormany.hu-n, hogy Kövér László aláírásával ellátott "személyre szóló" Alaptörvénye…..
Kiti-Kati 2011.09.01 15:43:33
@Rufus78: igen-igen, szorgalmazni fogom a munkahelyemen, hogy a "tűz esetén betörni" analógiájára legyen "jogsértés gyanúja esetén betörni" ablak, a kalapács helyén természetesen az ALAPTÖRVÉNNYEL:)