Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pillae

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mióta ismételten a várandós kismamák táborát erősítem, újra előjönnek az immáron 6 éve elfeledett aggodalmak és félelmek. Az egyik ilyen a „Jajjjjj csak ne repedjek szanaszét!”. Gondolom, nem vagyok ezzel egyedül. Sokan féltjük a bőrünket (is) a terhesség során.…..
A szerénynek tűnő, és a villában igazából nem túl sok vizet zavaró srác a fináléban is meglehetősen visszafogottan viselkedett, még saját maga mellett sem tudott rendesen érvelni, de ezek szerint ez kellett a nézőknek. A hármas döntőből először playmate Dóri gigantikus…..
pillae 2015.03.01 22:39:06
Néhány napja figyelemmel kísérem a rendőrségi oktatóvideókkal kapcsolatos felhördüléseket, amelyek már a külföldi sajtó figyelmét is felkeltették. Már megírtam egy hosszú posztot (itt alább némi hezitálás után mégiscsak közzéteszem), mikor jött a tüntetés híre.…..
Kedves Barátok, Zsofia ma hajnalban elhunyt. Nagyon köszönjük minden ismerősnek az elmúlt hónapokban kapott sok biztatást, látogatást, telefonhívást, segítséget, levelet, vért. A temetést még szervezzük: előreláthatólag a jövő hét utáni héten lesz, hétközben. Aki…..
pillae 2014.08.17 20:04:57
A világ legészakibb városát Longyearbyennek hívják. A 108 éves településen sokáig a bányászat jelentette az egyetlen megélhetési forrást. Az 1990-es években fejlődésnek indult és ma már kedvelt turisztikai célpont. Azonban nem olyan könnyű itt az élet, mint ahogy elsőre…..
pillae 2014.04.23 14:18:12