Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ördögvirág

0 bejegyzést írt és 108 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tanyavilág Mi tart ennyi ideig? 2010.11.29 14:38:27
Mi tart ennyi ideig??? Sokan feltettétek ezt a kérdést, a legjobb, ha bővebben is leírjuk, hogy mi áll a leállás hátterében. Néhány héttel ezelőtt sokkal jobb minőség és jobb szolgáltatásért cserébe mentünk át a korábbi szolgáltatónktól az újhoz. A szoftveres…..
Most örömöt okozunk azoknak, akinkek nem jelentek meg az új küldetések, azaz csak egy lakat, vagy sarló látszódott. Az új küldetések között az eddigikhez méltó módon aljas és kiborító feladatokat találhattok. Sokan jeleztétek, hogy a dézsmálós és a locsolós küldetések…..
ördögvirág 2010.10.29 11:39:56
@mikulás41: húha.. nem tudom ám ki vagy... de azért köszi :)
ördögvirág 2010.10.29 12:04:20
@mikulás41: nem ismim, csak a felesége szerintem....
ördögvirág 2010.11.05 06:37:37
@api10: @nagyné83: Üdv!
Akkor írja jóvá, ha meg is lett tojózva a tyúk!
Csak a feladat nem egyértelmű, vagyis el van írva picit.......
Évi
Valami szétcsúszott. De nagyon. Először: sebesség. A játék iszonyú lassúvá válik 19.00 és 22:00 között. Ezalatt a három óra alatt annyian lépnek be, mint előtte 19 óra alatt. Természetesen már megtettük a megfelelő lépéseket, hogy a játék gyorsabb legyen és kevesebbszer…..
ördögvirág 2010.10.11 18:01:15
@Piku0714: én be tudok lépni... nem tudom mi lehet a gond nálad..
ördögvirág 2010.10.12 20:40:30
@csaba30: Drága!!
Ha mást nem is, a "baszogatni" szót te is normálisan le tudtad írni.... ejj ejj.... Különben egy tanács: Add fel, mert előbb-utóbb mindenkinél kivered a biztosítékot.. persze csak szvsz.... :)
ördögvirág 2010.10.28 08:44:04
@tereza54: szia! A csirkét jóvá írja, ha megtojóztad.. A feladat van elírva, de ez így működik mindenkinél
A fél pontos TP-t én sem értem... :)
Mostanában úgy tűnik, hogy csak gyorshírekre telik.Tegnap este két újdonság is bekerült a játékba: Bikát és gránátalmát is lehet vásárolni. A bolt újdonságait töltődés közben szoktuk reklámozni, de most ez elmaradt. Az ok nagyon prózai: az elkészült reklámgrafikában…..
Tanyavilág Heti újdonságok 2010.10.16 08:27:00
Az elmúlt két hétben olyan sok fejlesztést kellett visszatartani, hogy a héten igazi újdonságzápor volt. Nézzük sorban, hogy mi minden került a játékba. Gémeskút Erről már volt hír tegnap, de azért összefoglalnám. A gémeskútat 10 barátod segítségével (vagy tallérból)…..
ördögvirág 2010.10.21 09:40:37
@Henike1979: Neked jó a küldetési feladat??? :O
Én már egy hete nem tudok tovább lépni benne... Hiába kattintok rá, nem adja be az új feladatot. most vagyok 54-es szinten, de szerintem törlöm, mert nagyon elegem van abból, hogy -bár elég türelmes ember vagyok- lehetetlenség a "verseny"... Küldtem sms-t, had boldoguljanak a szerkesztők is, senki nem a két szép szeméért csinálja az egészet.. De könyörgöm, már lenyeltem azt, hogy hányszor száradt el mindenem, mert nem lehetett belépni.. lenyeltem, hogy hipsz-hopsz eltűnt 50 tanyatallérom, és nem is jött vissza... eltűrtem, hogy úgy döglöttek meg állataim, hogy még volt napjuk hátra.. eltűrtem, hogy eltűnt a szilvafám és jópár egyéb, aminek csak hűlt helye maradt, a pénz viszont elúszott. Nem vagyok hülyegyerek, értem a szabályokat, értem a gyik-et.. De basszus, küldtem nagyon kulturált segítségkérést, küldtem még egyet, hiába a hibabejelentő, ha annyit sem válaszoltok rá, hogy csesszük meg...
Tudom, hogy az én egy kis nyomorult hozzászólásom nem fog nyarat csinálni, de ha elolvassátok véletlenül és kicsit gondolkodtok, remélem belátjátok, hogy valamit vagy csináljon az ember, vagy tojjon rá és adja fel..... És még valami: a pékségben sem lehet kenyeret kapni félkészre megsütve!!!!!!!! Ennyi....
Ma két és fél újdonság került ki a tanyákra: Gémeskút a jobb termésért A mai napon mindenki megkapta a kút felépítésének lehetőségét. A kutak nagyban (+5%) növelik a terményt a megérés pillanatában, azaz a kúttal rendelkezők nagyobb profitot tudnak elérni. A kút…..
ördögvirág 2010.10.19 08:37:18
@Helcsi: Szerintem az is a gazda-küldetés... váltakozva jött fel nekem is a fa, a lakat, a sarló, a kupa...... most meg beállt mint a gerely, hiába teljesítettem, oldalt villog, hogy új küldetés, felül lakat, alatta kupa, viszont hiába kattintok rá, sehol semmi.. :( másnak tovább lépett? Segítsetek please (már kezdek függő lenni) XD
Tanyavilág Itt a segítség! 2010.09.17 13:50:00
Mostantól mindenki felbérelhet egy tanyasegédet, aki boldogan segít a tanyát rendben tartani. Így több idő marad az olyan mókásabb dolgokra, mint a tanyalottó és a khm... szomszéd látogatás :)A tanyasegéd 7 napig marad a tanyádon és igazi napszámosként viselkedik: boldogan ültet…..
Afrikatanács kollégának nincs ideje posztot írni, mert teszteli a küldetéseket. Jómagam nem vagyok gyakorlott blogoló, ezért elég tárgyilagos leszek. TP limit Sok levelet kaptunk a témában és voltak olyan játékosok, akik a TP limit szabály számunkra eddig ismeretlen…..
ördögvirág 2010.10.11 18:28:09
@mamba: lehet inkább kivették a küldetésből a parcella-vásárlást :-)
ördögvirág 2010.10.11 18:37:16
@mamba: úgy legyen, nem akarom elvenni a kedved :-) bár én tartanék már ott, hogy nincs megvehető parcella... de még legalább 10-et tudok venni.. na mindegy... gyúrok rá :D
ördögvirág 2010.10.12 09:44:08
@mamba: ha más nem is, csaba biztos érti XD :-))))))

@NS: ugyan... csupán nagy az isten állatkertje, csaba meg átugrott az alacsony kerítésen.. vagy áttúrt??? aki korlátozott, én nem bántom, de nem is ír ilyen helyekre ilyen baromságokat.. ha pedig viccesnek gondolja, akkor meg is érdemli, hogy kicsit ki legyen figurázva :)
Sokat kapjuk azt a kritikát, hogy nem amíg nem stabil a rendszer, addig ne az újdonságokat fejlesszük, hanem a régi dolgokat javítsuk meg. A két dolog párhuzamosan is tud működni, nem javítjuk lassabban a hibák azért, mert újdonságok is bekerülnek a játékba.MalacokTudtad, hogy a…..
ördögvirág 2010.10.11 18:26:02
@csaba30: nem is csoda ha nem kapsz választ... XD :D elég volt "lefordítani", hogy mi is akartál írni... OMG
Az idő főleg az új funkciók tesztelésével telt, de azért néhány újdonságot elkészítettünk, amik most ki is kerültek. Kakas, mangó fa és mexikói háttér közül választhattok, remélem tetszeni fognak az újdonságok. A hétre beígért új funciót nem merjük elindítani.…..
ördögvirág 2010.10.10 16:39:21
@mamba: köszi szépen, akkor a ribizlik még nem mennek kárba :-)
ördögvirág 2010.10.11 09:31:04
@candyfan: Szió.Én úgy tudom, hogy több szemfüles szomszédod is meg tudja dézsmálni egy bizonyos határig.. volt olyan közös szomszédunk a párommal, hogy ő is és én is meg tudtam dézsmálni egymás után.. szerintem így történt veled is, 3x dézsmálták meg a tyúkod... azt tudom, hogy a végtelenségig 0-ra nem lehet lopni, nem tudom hol a határ..

más: nem tudom másnál látható-e, de nálam sokkal nagyobb a tanyaablak, oda van a mókusgyűszű.. :)) tök jó, ha egyet kicsinyítek rajta, teljesen látható az egész nagy tanya... :) remélem már ez is a fejlesztés része..

a mai játékot pedig nagyon várom :)
ördögvirág 2010.10.11 11:16:41
@katagazda: Nem csinálok én semmit.. :) még kicsinyítenem sem kell, a komplett tanyaablakomat ki lehet tolni körbe.. igaz így a jelek belógnak oldalt, a szomszédok pedig nem legalul, hanem majdnem középen vannak, de alapjába véve ha az is kitolódna vissza oldalra nagyon cool lenne az egész. De az is lehet, hogy nálam valami böngésző elállításról van szó, és nem is fejlesztés része ez a nagyobb ablakosdni dolog.. :) szerintem hamarosan kiderül....
Mint kiderült, kb úgy tudunk titkot tartani, mint a Pentagon... ma éjjel teszteljük a játék új funkcióját, amit néhányan véletlenül már láthattatok. Igyekszünk jobban titokban tartani a jövőben a fejlesztéseket :) Aki nagyon kíváncsi a részletekre, a kommentkekben biztosan…..
ördögvirág 2010.10.08 18:55:15
@katagazda: nekem folyamatosan hibát jelez.. de csak az elmúlt fél órában.. azóta nem tudok belépni.. valaki tud segíteni, hogy miért?? frissítettem, töröltem előzményeket, csináltam már mindent.. ha be is engedi írni a jelszavam, utána megint hiba üzit dobáááááá nem elég gáz, h a játék elvacakosodott, most még ez is ajj..
Mindig nehéz 19:00 - 22:00 között játszani, de ma valahogy nehezebben mennek a dolgok. A kommentkekben és a hibajelentésekben sokan írjátok, hogy nem tölt be, pedig nyomkodom az F5-öt. Ez a legrosszabb, amit tehettek, így sohasem fog befejeződni a letöltés... Nézzük meg, hogy…..
ördögvirág 2010.10.07 08:00:01
@NS: LOOOL van egy számolási logikád.. csak nem értem hogy.. ha 20 ezer kell szintlépéshez, és napi 500 tp-t kapok a szomszédok látogatásakor, akkor az 4 nap alatt nem 20ezer, csak 2 ezer.. Nemde? :-) Így már nem is olyan egyszerű a szintlépés... :D
A kommentekben sokat kérdeztétek, hogy mik történnek a háttérben, miért nincs naponta új blogposzt, miért nem kerültek ki pénteken újdonságok. A napi, aktív játékosok száma az elmúlt két hétben megduplázódott, ezért a kód egy részét újra kellett írni, hogy a 'kalapos…..
A hétvégén kaptuk ezt a felháborodott megkeresést :) Kedves Tanyavilág menedzsment! Cégem 6 éve munkaerőkölcsönzéssel foglalkozik, 12 munkatárssal dolgozom. Egy kivétellel az alkalmazottaim mind nők, soha nem játszottak a számítógépen, az interneten. Az elmúlt 6 év alatt…..
ördögvirág 2010.09.28 08:07:32
@Dzsudygirl: Nyugi, én sem kapom meg szinte sosem, pedig várom, h töltsön-mentsen... Na mindegy.. A munka, amihez kell az iwiw: nagyon sok helyen használják leinformálásra. Használják ügyvédi irodákban, rendőrségen, és használják akkor is, ha új munkaerőt szeretnének alkalmazni, és őt előtte "meglesik"... Egyik ismerősöm pl behajtó cégnél dolgozik, ők is használják, hisz sokan elég sok mindent megosztanak ezen a közösségi portálon..