Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szakmaigyak

5 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogyvolt VV4 - 4X09 2010.12.23 11:50:00
Nem elég, hogy Lilu méteres műszempillákkal és kékeslila sminkkel büntet, Gombika énekel, ajajj, erős kezdés. Olivér szerint Gombi hisztériás rohama sok volt, és érted, krokodilkönnyekkel bömbölni, hát férfiak vagyunk. Megjegyzem ananászt őrizgetni, ebből oltárt csinálni,…..
Jeb Corliss, bázisugró és az Empire State Building örök persona non grata-ja. ..
szakmaigyak 2010.10.07 13:21:02
@mohusssska: Prodigy: Invaders Must Die
Subba Subba Játék: Bullshit Bingo 2010.10.04 09:08:00
Az összes korporét irodamedúzának itt a legújabb egy jó kis időtöltés egy unalmasabb konferenciabeszélgetésre: a BULLSHIT BINGO!   Játékszabályok:   Meeting előtt leírsz 5 jellegzetes corporate bullshit szót és a meetingen amikor elhangzik kipipálod őket. Akinek…..
 Feladatot kaptam! Ez ma nagyon nem kellett volna, ajjaj...
 Ma sikerült beérnem fél 9 után, amikor 8-ra kéne járnom. Nem mintha ez bárkit is zavarna, bár a többi gyakornok mondta, hogy őket cseszegetik, ha késnek. Tegnap (vagy inkább ma) 4 után feküdtem le, ezért felkelni katasztrófa volt, ráadásul kurvára másnapos vagyok. Csak ma…..
 Mint kiderült nem veszem túl komolyan ezt a blog dolgot, de most megint sok a szabadidőm, úgyhogy írok valamit.Hihetetlen, de a héten volt normális feladatom. Excelben kellett lekérdezéseket csinálni, amihez még gondolkodni is kellett. Erre a 7. hétig kellett várni. Amúgy ma már…..
Negyedéves ba-s közgazdász hallgató vagyok, és ugye ilyenkor kötelező végigcsinálni egy 12 hetes szakmai gyakorlatot, ha szeretnék diplomát is kapni. Az egésznek ilyen rendszerben sok értelme nincs, mivel egy évfolyamra az országban felvesznek több, mint 10000 közgazdászt, aztán…..