Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Babjanka

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma egy újabb ninjás gyöngyszemet veszek elő a kifogyhatatlan tarsolyomból. Hát igen, a ninjaságból sosem elég. Ezek a kis mindenféle színű pizsamákban ugrabugráló alakok valahogy megragadták a 80-as években az emberek fantáziáját. A kis sárga ninja csávók közül Sho Kosugi…..
 Sokáig halogattam ennek az épületes mesterműnek a bemutatását, mert nem könnyű ennek a filmnek a "zsenialitását" bemutatni a szavak erejével. Bizony, ez az egyik olyan film, amit ha nem láttál, akkor még semmit sem láttál az ostoba, gagyi filmek közül. Kérem…..
Elképesztő gyermeklány-csapat videóklipje Debrecenből. Ezek azok a gyerekek, akiknek az ábécét az anyjuk tanította, mert 100km-es környezetben nincs egy rohadt iskola sem. Valószínű, hogy MTV-t is péntekenként egy órára látnak amig apa tartja az antennát. Honnan…..
"Az Ikea nemcsak a lapra szerelt bútorok világát, de a botanikát is forradalmasította: új katalógusukban egy nem létező növényből készült bútort árulnak. A PS Gullholmen hintaszék (11900 forint) a szöveg szerint banánkéregből készült" - írja Moon. Hajtás után…..
Hagyjuk most azt, hogy az RTL Klub ismét botrányosan közvetít a ma esti magyar-olasz meccsről, nézzük el az operatőr bénázását, aki a valóban lenyűgöző egyenöltönyben feszítő csapatorvost nézi olasz szövetségi kapitánynak az egyszerű tréningmezben álldogáló Donadoni…..