Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JCr

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát a földi Középföldén, azaz a Tolkien-rajongók Mekkájának számító Új-Zélandon! Mondjuk ugyanúgy kötél van a nyakában mint Szaddamnak Irakban, vagy nálunk az Orbán-szobornak, úgyhogy valószínűleg az aucklandiak is ledöntik a szobrot, ha (SPOILER ALERT!!! Csak akkor jelöld…..
Nem is tudom, hol kezdjem ezt a posztot. Lehet, egyéni szoc. probléma az, amiről itten szó van, de nem bírom magamban tartani, már majdnem teleüvöltöttem vele a szerkesztőséget, a rovatvezetőm, meglátva dühtől vöröslő fejemet, idejött, megsimogatta, és azt mondta, írjam ki…..
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
"Sziasztok!Májusban születtek Finduszka cicái, több fekete és egy cirmoska. Itt a képen látható Sátánka nevű kiscicája, aki azért, hogy a két mancsával el tudja kapni a fűszálat, leült rendesen a popsijára. :) Két kis mancsával kapott a fűszál után, és szépen…..
JCr 2011.08.06 18:35:28
A kisgyerekeknél és Boborjánnál gyorsabban csak a cicák képesek elaludni.Forrás: indavideo..
JCr 2011.07.13 22:42:39
A fürdőruhás komikus nem jött be az olvasóknak, itt van helyette Josh Holloway, a Lostban Sawyerként vagy James Fordként megismert texasi színész, aki mostanában éppen a Mission Impossible 4-ben forgat. Remélem, agyonvágja Tom Cruise-ot...
JCr 2010.10.15 15:10:34
Lassanként adagolják a képeket a következő Harry Potter filmből, ezúttal is érkezett néhány, ezt vehetitek alább szemügyre...