Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dingirdingir

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerintetek Gábor fölöslegesen parázik, vagy tényleg gyanús, ha valaki megvesz egy autót, aztán másnap vissza akarja vinni és visszakérni az árát? Lehetőségük volt mindent lemásolni, kulcsokat, azonosítókat, iratokat. Akár klón autót is csinálhatnak ez alapján, vagy…..
Fővárosi Bíróság, 2010. 09.23: A tárgyalás egy személyiségi jogi per miatt zajlott: Polgár Tamás azért tett feljelentést a Jobbik alelnöke ellen, mert amikor a Tomcat néven elhíresült blogger a Zöld Párt színeiben indult, Novák azzal vádolta meg, hogy a 2009. január…..
Dingirdingir 2010.09.24 12:09:29
Mit tehet egy ingatlantulajdonos, ha a kerítéséhez transzformátor házat akarnak telepíteni? Amennyiben a transzformátor állomás megjelenése értékcsökkentő tényező, lehet-e ezt ellensúlyoztatni?Tisztelt Zugügyvéd! Az alábbi eset még nem történt meg (fejeződött be), de…..
Dingirdingir 2010.09.22 17:38:10
@Cselo:

Nem azt mondta, hogy a szembeszomdszéd elé tegyék, hanem, hogy az újonnan parcellázott telkek elé. És igen, értékcsökkentő.
A Homáron keresztül Ágnestől is értesültem a lenti esetről, Bence pedig közvetlenül nekem írta meg a sztorit még nagyobb részletességgel, úgyhogy az ő levelét olvashatjátok alább. Ha anyagi kárral járó balesetet sikerült kifognotok, sose hagyjátok, hogy rádumáljon a vétkes…..
autózz! Kiakasztott az EMPAMO 2010.09.21 18:45:00
Még most, a poszt elején felhívom a kedves olvasó figyelmét, hogy szigorúan az én saját szubjektív magánvéleményem az, amiről most írni fogok. Többször is terveztem már, de most jutottam el oda, hogy meg is teszem. Sosem rejtettem véka alá, hogy vagyok olyan lusta és kényelmes,…..