Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bodranni

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Voltál már úgy hogy teljesen fel voltál villanyozva az elhatározásodtól, hogy leadsz x kilót és csodálatosan fogsz kinézni, hogy szerzel magadnak egy tökéletes munkahelyet ahol kiélheted mondjuk a kreativitásodat, hogy írsz egy könyvet…. És akkor hirtelen egy sötét fekete…..
bodranni 2010.09.22 14:38:13
@gurken: Akkor olyan típus lehetsz, mint a lakótáram. Ő sokmindent kipróbált már, de eddig nem sok minden segített abban, hogy fel tudjon oldódni stresszhelyzetekben. Mikor az egyetemen vizsgaidőszak van akkor is igyekszem neki segíteni ahogy tudok, de annyira stresszel a vizsgái miatt, hogy szinte teljesen leblokkol. Ő már szed valamit erre, eddig ez hozott némi javulást. Ha érdekel akkor megkérdezem a nevét.

@kuntabalu: Ez mind szép és jó, de aki már ennyire stresszes mert esetleg mindig is hajlamos volt rá, annak hiába mondod, hogy menjen mozogni, ráadásul manapság az emberek (főleg az egyetemisták vagy a dolgozó emberek) annyira elfoglaltak, hogy ezt nehéz beépíteni a napi rutinba. Van amikor igenis szükség lehet valamilyen (orvos által is elismert, ajánlott) készítményre.