Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Schaul

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok.  Ha kérdeznél, akkor itt válaszolok. DE!!!!!! Vegyétek már a fáradtságot, hogy elolvassátok, átböngészitek a cikkek alatt lévő segítségeket.  Ha már otthon akarod megbütykölni, vagy nem hiszel a szerelőnek, érdemes utána olvasni. És nem egyből kérdezni.  Nem…..
Modorosblog Servus aus München 2010.09.22 07:00:00
Na seawas Olde,vegre vissza ertem Münchenbe, kurvara utalom az egesz vonatozäst meg Bummeln-t keresztül a väroson. De most vegre itthon vagyok Maxvorstadt-ba. IC is tiszta gäs volt, bar annyiban okes, h a kallernak wie gewöhnt okosba adtam 2 ezret (HUF-t), azt felejtsük el egymäst.…..
Schaul 2010.09.22 15:04:45
@Csirke72: Mikor legutóbb Saint Tropezben nyaraltunk, elleptek minket a patkányok a tengerparton. Rá következő években Croatiában próbálgattunk helyeket, de egyszer utána meglátogattuk az anyai nagyszüleimet és útközben megálltunk Siófokon. Összehasonlithatatlan volt, annyira szinvonalas és szép. Nagyobb és szinvonalasabb élet volt, mint Mallorcán.
Schaul 2010.09.22 15:09:56
@Csirke72: Ebben igazad van, de ez nem csak Münchenben van igy. Londonban legutóbb saját szememmel láttam, hogy egy zsemle fekszik a járdán, majd egy éppen arra közeledő öltönyös férfi lehajol érte és beleharap. Talán te voltál az?
Schaul 2010.09.22 15:42:35
@Csirke72: Én csak annyit tudok mondani neked, hogy nagyon buta vagy.
A többieknek pedig, hogy Budapest ritka gyönyörű város.
Én nem éltem meg, hogy miként néznek a németek arra, aki nem német, de én biztosan nem éreztetném ezt senkivel. Ismerek magyar vállalkozót, aki abból él, hogy kétszobás lakásba szállásol el hónapokra 10-20 magyarországi embert és 7 eurós órabérért dolgoztatja őket, majd elvárja a hálát, pedig szemtelenül sokat keres velük és kihasználja őket. Ő lehet, hogy megkeresi a 3000 eurót egy hónapban. Mások azért általában, még egyetemmel sem keresnek ennyit.