Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Yasmine000

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy a blog kommentekől is kiderül kezd stabilizálódni a helyzet. Köszönjük a jókíváságokat, bár anyukánk gyakran csuklik, így biztosak vagyunk benne, hogy rengeteg munka vár ránk.Először is arra kérünk benneteket, hogy NEKÜNK írjatok hibajelentést, de az iwiw-nek, vagy a…..
Figyelem!Ne feledjétek, hogy ma éjféltől holnap reggelig nem lesz elérhető az iwiw. Ennek megfelelően tessék ültetni.Legutóbbi fejlesztésekA múlt héten számos új tárgy kekerült a játékba. Van köztük olyan is, amivel elég szépen dagad majd a buksza, úgyhogy remélem azok is…..
Yasmine000 2010.11.04 14:13:47
@Doya: Hali! Nálam is szintén ezt írja ki. És mintha újra szeretné kezdeni a töltést. Pechemre eljátszottam az ingyenes játékot amivel kemény 4 tallért kaptam VOLNA mivel frissítés után eltűnt és persze a nyerési esélyt sem kaptam vissza!!!
Most örömöt okozunk azoknak, akinkek nem jelentek meg az új küldetések, azaz csak egy lakat, vagy sarló látszódott. Az új küldetések között az eddigikhez méltó módon aljas és kiborító feladatokat találhattok. Sokan jeleztétek, hogy a dézsmálós és a locsolós küldetések…..
Yasmine000 2010.10.25 22:04:44
@Timocska: Megkapod csak frissítsd le és meglesz :))
Yasmine000 2010.10.25 22:39:52
@NS: Köszi a választ:) Nem nem akarok hanem nem merek sms-t küldeni pont azért amit Timocska és gaalrami mond meg még sokan mások:(( hát akkor ez teljesítetlen marad.Ha csak rá nem szánom magam még is az sms-re!
Tanyavilág Heti újdonságok 2010.10.16 08:27:00
Az elmúlt két hétben olyan sok fejlesztést kellett visszatartani, hogy a héten igazi újdonságzápor volt. Nézzük sorban, hogy mi minden került a játékba. Gémeskút Erről már volt hír tegnap, de azért összefoglalnám. A gémeskútat 10 barátod segítségével (vagy tallérból)…..
Mostanában nem kaptunk olyan levelet, hibajeletést, kommentet, facebook-os hozzászólást, amely elég hosszú lett volna és egymagában kitöltött volna egy poszt-ot, úgyhogy most 3 rövid levelet szeretnénk megosztani veletek: Sziasztok! A férjem állandóan lop tőlem a játékban és…..
Valami szétcsúszott. De nagyon. Először: sebesség. A játék iszonyú lassúvá válik 19.00 és 22:00 között. Ezalatt a három óra alatt annyian lépnek be, mint előtte 19 óra alatt. Természetesen már megtettük a megfelelő lépéseket, hogy a játék gyorsabb legyen és kevesebbszer…..