Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsnagyi

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy emigráns vagyok csupán a sok közül, ki magyar honból Németbe került. Bár úgy döntöttem, itt is maradok (minimum jövőig), én akkor is otthon szavazok. Itt még ebben a hónapban lesznek parlamenti választások, és én nem fogok szavazni. Az ok nem az, hogy ne lennék német…..
Ezt a kacsát nem csak rózsaszínben lehet megvarrni. Bármilyen maradék puha anyag megteszi. Az elkészítés módját ezen az oldalon találod.Jó munkát! ..
zsnagyi 2010.12.01 10:20:16
@kreativotlet: Szia! Hááát, azt nem tudom, hogy konkrétan ide, hogy kell képet feltenni, de az inda oldalamon a képeim között megnézheted! Tegnap sikerült igazi szemeket vennem, úgy hogy lecserélem a szemeit! Kicsivel nagyobbra varrtam, de amint fel tudom nagyíttatni a duplájára, úgy is megvarrom, mégpedig az már kari ajándék lesz az unokámnak.Tettem még fel a hímzéseimből is, és egyet a saját képemről! :)
Elkészült egy újabb táska, ami nagyon közkedvelt, mivel jól lehet bele pakolni (persze nem sokat :)), de külön zseb van a mobilnak, külön cipzáras zseb a bérletnek vagy egyéb fontosabb iratnak, és van egy nagyobb zsebe, amibe az egész dolgokat lehet pakolni. Elől és hátul is…..