Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bankizsidó

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Idén is a Vodafone lesz a Sziget Fesztivál főszponzora. A tavalyi újítások, úgy mint sms-es kávéautomata, percalapú jegy stb., megtartása mellett idén elsősorban a mobilnetezésre helyezik majd a hangsúlyt, így a Sziget területén 21 mbit/sec sebességre képes „mobilinternetes…..
Bankizsidó 2011.04.09 10:50:53
@csakafény.hu: "3. nem hiszem, hogy a vevőnek kellene megfizetni a tranzakció díját."

Akkor kinek???
Gerendai átvállalja a nullszaldójából? XD

Mellesleg személyes tapasztalatom nem volt túl pozitív ezzel a kártyával és a szolgáltatást biztosító céggel.
hogyvolt VV4 - 4X39 2011.01.23 10:30:00
Hát felvirradt a nap, mikor választ kaptunk a gyötrő kérdésre, kit visz magával párbajozni az S-Modell. Én effektíve nem lepődtem meg, annak még jobban örülök, hogy Andrisról végre lecincálták a zakót, csak ne támaszkodna úgy a stúdióban, mint a sarki Hatcsöcsű (az…..
Bankizsidó 2011.01.23 20:21:53
@gastro vazze: "Csak azt nem tudom rájön e ott bent valamelyikük! "

A hatos csapat ha összedobnák szellemi képességeiket, akkor sem tudnának ilyen messzemenő következtetéseket levonni..
Bayer Zsolti az európai hagyomány végét vizionálja abból, hogy az Európa naptárból kifelejtették a keresztény-keresztyén ünnepeket, ellentétben a muszlim, zsidó stb. vallási ünnepekkel. Ez valóban hiba. Az Európai Bizottság elnézést is kért érte, és azt ígéri megteszi…..
Bankizsidó 2011.01.23 14:15:44
@Balango: "Nem hisszük el, hogy ez nem szándékos.
TUDJUK, hogy ez szándékos."

Nos, lebuktunk. A legjobbakkal is előfordul ilyen, hát még egy több millió taggal rendelkező földalatti mozgalommal, mely keresztény családok millióiba van így vagy úgy integrálódva, és mely emberek százmillióit tartja megfigyelése és befolyása alatt az egyesült Európában..

Lebuktunk, de könyörgöm, ki nem látja hogy ez már késő? A kisdedektől kezdve az idősekig, a Gyurcsánytól kezdve az Orbánig, mindekit kontroll alatt tartunk, Európát a világ legnagyobb bábszínházává tettük.

Szándékos volt, Bayer észrevette, rá sajnos nem hat az agymosás, mert ahhoz agy kell.
Bankizsidó 2011.01.23 17:41:06
@Balangó: "Te - a cikkíróval együtt - magadra vetted a vádakat.
Ezt vehetem a freudi tudatalattid megnyilvánulásának? "

Azt hiszem, valamit félreértesz. Nem érzem vádnak, sőt, inkább elismerésnek. Egyedül abban tévedsz, hogy ez tudatalatti, mert nem, ez tudatos!
Tudod, megéthetnél minket néha... Elfáradtam. No ne a világhatalom átvételében, abban kitartó és következetes a mozgalom. A rejtőzködésben.

Unom már, hogy mindig ás aratja le a sikereket, így nyíltan kiállok, és elmondom: igen, mindent mi irányítunk. A Fideszt is és az MSZP-t is.

A konzervatív és a liberális oldalt is. A jobboldalt és a baloldalt egyaránt. A pénzt és a szegénységet, a szabad sajtót és kontrolláltat, a demokráciákat és diktatúrákat, az iszlámot és a kereszténységet.

MINDENT!

Gondolod hogy a kuruc.info nem a mi művünk? Hát normális ember lejáratná a nemzeti mozgalmat egy olyan oldallal mint a kuruc.info? Nem! Az azért lett gründolva hogy belűlről eméssze, nevetségessé tegye, bohócoknak láttassa a mélymagyarokat.

Megérthetnél minket néha, fárasztó ez a feladat... Reggel kitalálni az árfolyamokat, megszervezni a médiattakot, irányítani a sajtót. Az a sok telefon a döntéshozóknak, az a sok pénz amit minden nap át kell számolni..!
Ez mind felelősségteljes, egész embet kívánó feladat...
Olvasónk hiába mutat fizetési hajlandóságot, semmilyen rugalmasságra nem számíthat bankjától.Családunk 2006-ban 2 db jelzáloghitelt vett fel az ERSTE Banktól, mindkét hitel a fiam nevén van (ő volt a "hitelképes" az akkori elvárások szerint). 2 külön ingatlanról van…..
Bankizsidó 2010.09.21 22:51:37
@gyvy: "Félreértések elkerülése végett nem a bankokat védem, csak próbálom kicsit a helyükre tenni a dolgokat. "

Akkor egy kicsit segítek, milyen egy bankizsidó élete. Bemegy a munkába, bedönt egy-két hitelt, majd elmegy ebédelni 1-2 órát.

Ebéd közben a karvaly haverjaival megbeszéli hogy kié legyen a bedöntött hiteles lakása. Fennhangon gúnyolják a bedőlt hitelest, ez nagyon fontos!

Délután virtuális pénzt gyárt, majd kettőkor-háromkor már elindul haza hogy elkerülje a délutáni dugót. Ha mégis dugóba kerül, akkor minden valamire való bankizsidónak van a kocsijában egy világtérkép és egy filctoll, hát előveszi. Ezen a térképen bejelöli, hogy a negyedéves bónuszából + a bedöntött hitelesek lakásaiból hol nyaraljon.
Bankizsidó 2010.09.21 22:52:30
@pluto111:

Spekuláns faszságokat beszél, tulajdonképpen egy hülye fasz.
De itt van bankizsidó, ő majd megmondja a tutit!
Bankizsidó 2010.09.21 22:58:43
@Csirke72: "bank vesztesége: Nincs olyan"

Bizony hogy nincs! Az előző negyedévben például a magyar bankoknak sikerült elérniük, hogy a sajtóban veszteségességükről szóló cikkek jelenjenek meg. A fideszes OTP csoport volt az egyetlen ami szolid nyereséget jelentett (remélem kirúgták a renitens OTP-s bankizsidót).

Hogyan lehet ez? Bizony, bizony, jól gondoljátok!
Igen, a félelmeitek igazak. A szociálliberális bankizsidók által irányított sajtó hiteti ezt el.