Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Phulay

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rastata Blog+RPCJ Szülinap!!! 2008.04.21 17:11:00
Na, mostmár 20 napja megy a blog, és kapok érte meleget, és hideget is egyaránt. Hideget főleg régebben kaptam. (Pl.:"Ez a blog tök hülyeség és teljesen felesleges.") Mivel a melegek (:D) többen voltak, ezért nem hagytam abba, nem adtam fel, sőőt, még bővítettem is a…..
Phulay 2008.04.23 23:17:09
Netmaffia vok itt kezdem..


Nem egyszer beszéltem rajongókról freddyD-vel és elárulom 19 éves vagyok csak eléggé megvan a véleményem. freddyD-vel mindíg jól kijöttünk skypon szoktam vele beszélgetni -Phulay- névvel ha megkérded valzeg tudja ki vok... Nah akkor térjünk rá a dolgokra.. elösszöris a bannolás körübelül az irate gamerre emlékeztet... nem is tudom miért? :) Szóval akkor összeszedek pár dolgot? Én tisztelem freddy-t meg minden, bírom csípem a munkáját, viszont ezen az oldalon istenítés van ami a szánalom határára kezd menni... akkor körübelül volt a hateredes kép... minden gondolkodás nélkül kitetted egy szegény emberke fejét aki mégcsak hateredet meg se közelítette -jah ls direkt írom haterednek- a másik felvállalom kivagyok holakom hogyhívnak. Nem azok között a névtelen monitormögött elbújó alak vagyok. Ezt nem freddyd-re értettem nála ez más... itt a negatív kommentelőkről beszélek. Érdekes h a blogon nagyonsokszor eltűnnek a negatív bejegyzések- a kritikát el kell fogadni... Akkot vegyünk mégvalami konkrétat... remek dolog pl kirakni hogy folytatja és nem haggya abba a blogozást freddyD de nemazért... remek dolog amikor ezt a saját oldalán is közölte! A Másik szavazatok meghamisítása... kezdjük ott freddyD folytassa e már nemazért de több ipről most felmentem és vagy 100-200 x szavaztam aminek ki kellene lendítenie a 0%ból a mostani állást... hát nem érdekes? :) Jelenleg ennyi és még egy utolsó visszatérve: Story magazin pont ezért szánalom amiért, másokból csinál magát sikert...

Ennyi voltam NetM
Na emberek, épphogy hazaérek, és picit átment káoszba az 1 szem becsempészet kommentünk körüli móka ;)Hagyjátok a francba az egészet, várjuk ki mi lesz. Én nem kértem senkit, hogy jelölje spamnek az egészet ;)Nem lesz nehéz kiderítenie hogy magyar invázió volt, elég csak…..
Phulay 2007.10.21 18:11:33
:)
Még pár nap és megjelenik a legutolsó Harry Potter. Az Index hihetetlenül gennyes módon spoilerezik, címlapon hozza a vélt befejezést. Tahóság a köbön. Számítottam rá, hogy a magyar net legalja simán kirakja címnek a befejezést és pl. a Hírkereső automatikusan megjeleníti, de…..
Phulay 2007.08.23 23:13:51