Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tincyyy

12 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mylife♥ a temetés napja 2010.10.06 13:33:00
 Sziasztok! Mégis lett egy fél órám írogatni még a temetés előtt,és úgy ahogy el is készültem. Mostmár csak a smink maradt hátra azt meg ráérek kicsit később..   Tegnap ittvolt Ő.=) Igaz csak 3órát volt itt,14:00-tól 17:00ig kb..:) Mert suli van másnap és 7-re haza…..
 Halihó! Tudom,hogy sokáig nem írtam,de csak most volt időm és energiám írogatni. Ma is no suli,még mindíg beteg vagyok egy kicsit,és amúgy is segíteni kell Anyunak is a torra a hidegtálakat megcsinálni,meg minden...Úgyhogy nagy valószínűséggel csak csütörtökön vagy…..
 Sziasztok!Most,hogy beteg vagyok elkezdtem olvasni(nem mintha eddig nem olvastam volna sokat,de most egy hetem van amíg fel tudok gyógyulni,addig meg mit csinálhatnék?).Odavagyok a vámpíros könyvekért,bár eddig sokat elolvastam,mégis mindegyikben észrevettem valami…..
// ********** MAKE YOUR CHANGES HERE var text="Sziasztok!" // YOUR TEXT var speed=80 // SPEED OF FADE // ********** LEAVE THE NEXT BIT ALONE! if (document.all||document.getElementById){ document.write('' + text + '') var storetext=document.getElementById? document.getElementById("highlight") :…..
Mylife♥ Mainap.♥In love☻♥ 2010.09.25 19:00:00
 A mai napom tökéletesre sikerült<3 Életem legboldogabb napja volt a mai,csak gyorsan eltelt.:( Tényleg..a jó dolgok miért telnek el ilyen gyorsan? Reggel fél 8 körül ébredtem,azt hittem,hogy korábban kelek,bár mikor felkeltem akkor is azt hittem,hogy Úr Isten,dél van.=D Úgy…..
Babavilag Baba alvópóz 2010.09.22 21:25:00
A képek magukért beszélnek! Hol a GAZDI ágyában, hol a majom barátommal, van hogy a kanapén, esetleg alatta, vagy valaki ölébe... Ha van, amit minden ember irigyel a kutyáktól az az, hogy bárhol, bármikor, bármilyen pózban, nagyon gyorsan mély álomba zuhannak, na meg azt, hogy…..
Tincyyy 2010.09.24 16:41:39
Ez a mopsz kölyök annyira élvezi a semmittevést, hogy még a nyelve is kilóg alvás közben...
Tincyyy 2010.09.24 16:38:43
Fosás van. XD Megnéztem, vagyis belekezdtem egy filmbe. Tegnap este akartam nézni, majd fosatom magam. Hát az első perc után úgydöntöttem, majd  ma nézem meg. Mert az elmondottak alapján már tudtam mire…..
péntek...hát szar kedv. sírás.haggyukis...szombaton semmi buli. megasztár! -.- xDma 7es busszal kolesz.előtte gitta. végremáár.^^holnap gyakorlat.a szexmániással. xDDnembaj. én birom. :D..
Épphogy kigyógyultam a múlt heti megfázásomból, már megint beteg lettem :D vagy igazából el se múlt teljesen... Nem is tudtam aludni egész éjszaka, úgy fájt a torkom. Úgyhogy mára betegszabit vettem ki. Tea, neo citran, strepsils, ágyban pihi. Jó lenne szombatra teljesen…..
Mylife♥ Újabb szar nap..:S 2010.09.24 15:32:00
 Hát igen..újabb szar nap..tegnap veszekedés,alvás,reggel,készülődés,elindulás,tankolás,kiderül,hogy no suli,hazajövés,punnyadás...Na de nézzük kifejtve.. Tegnap este MEGINT veszekedés..nem mondom,hogy kivel,mert úgyis olvassa a blogomat.Inkább le is léptem msn-ről,mert…..
Mylife♥ Magamról♥ 2010.09.24 11:33:00
 Sziasztok! Kérésre egy pár sor rólam.=)Kriszti a nevem,barátoknak csak Tincy. 14éves vagyok.=) Budapesten lakom,van 2 kutyám.Imádok olvasni,rajzolni,blogot/weblapotszerkeszteni,photoshoppolni,vásárolni,barátokkal lenni.Állítólag szép is vagyok,de hogy ebből mi igaz,meg mi…..
  Sziasztok!   Újra itt..Egész napos bejegyzésem következik.=) Szóval..Ma sem mentem suliba,matek lecót holnapra nem tudtam megcsinálni,nem fog az agyam..tanulni sem tudok..=/ Gépezgettem..és találtam egy csomó jó kis avatart.Egy pillanat és kirakok párat,annyit…..
Mylife♥ Anyááám..:D 2010.09.23 20:04:00
  Kivételes eset,muszáj volt még 1 új bejegyzést nyitnom:D rátaláltam egy elmebetegre aki patkányt és hulladékokat eszik:Dnagyon gáz..nézzétek:DAmúgy van honlapja is ahol a videó menüpontokban újabb videókat nézhettek,érdemes.:Dhttp://moslekfozo.atw.hu/..
   Szia! Ha szeretnéd hirdetni az oldalad(legyen bármilyen témájú), írj nekem kommentben,és cserélünk bannert!=) Az egész napos bejegyzésem később jön,ez csak egy felhívás! Csók       ..
  Sziasztok! Meghalt szombaton a nagymamám..először úgy volt,hogy koporsós temetés lesz,aztán kiderült,hogy hamvasztásos.:S Én úgy vagyok vele,hogy mindkettő borzalmas..:( A temetésen biztosan rosszul is leszek..tegnap elmentünk a temetkezési vállalkozásba,hogy…..
Mylife♥ Elsőő bejegyzés.♥ 2010.09.21 17:45:00
 Sziasztok!  A nevem Kriszti,barátoknak Tincy,ezért kommentekben nyugodtan szólítsatok így.:)Egyébként 14éves vagyok.=)Ez az első bejegyzésem,blogom,próbálom úgy írni,hogy picit érdekes legyen.:)Eddig azért nem írtam blogot,mert nem volt témám,unalmasan teltek a…..