Regisztráció Blogot indítok
Adatok
0R0SZLÁN

75 bejegyzést írt és 65 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zenevilág Bukott Albumok 2012.06.14 22:47:00
Másfél hónapig nem volt netem...Úgyhogy sokat agyaltam unalmamba, és kitaláltam ezt a blogot, ami a zene minden formájával fog foglalkozni. Ezalatt inkább azt értem, hogy főként minden zenei stílusba fogok információt megosztani.Eléggé változatos zenei ízlésem van, de biztos,…..
Igen, most néztem meg az első részét, és máris rátaláltam a második rész előzetesére, és poszterére. Gondoltam, hogy lesz folytatása, mert az alapötlet zseniális. A történet nem változik semmit. Megint 8 ember játékát követhetjük nyomon, és mint minden második…..
Horror Heaven Death Tube 2011.11.06 14:59:00
Igen, ez a Youtube horror (esetleg Snuff) verziója, és persze, hogy a japánok találták ki. IMDB-n X Game néven van fönt. Határozottan egyedi ötlet, amit eddig még senki se használt fel. (Bár hasonló próbálkozás volt a Gyilkosság Onlineba, de az lightos ehhez képest) Death Tube /…..
Horror Heaven Trackman 2011.11.06 01:00:00
Ez kéremszépen egy orosz horror. Biztos vagyok benne, hogy van más orosz horror is, de én eddig még nem láttam...(A Motelt is annak gondoltam, aztán később jöttem rá, hogy az csak oroszországba játszódik, és amcsi...) De ez most biztos orosz. És mint tudjuk, a németek, és a…..
Horror Heaven Buppah Rahtree 3.2 2011.11.04 19:57:00
Hát igen...Az ázsiaiak értenek a fura filmcímekhez, de ezt már megszokhattuk. Most egy mondhatni friss (2009-es) érdekes horrort hoztam. Találtam egy oldalt, ahol rengeteg (szinte mind) ázsiai horror volt. Igazi mennyország. Onnan szemezgettem jópárat, úgyhogy most nagyrészt ázsiai…..
Horror Heaven Újabb Hulladékok... 2011.11.03 23:18:00
Sajnos megint belebotlottam egy jó pár darabba...Egyik rosszabb mint a másik, de hát erre számítottam. És ezek nem olyanok, mint a Trash horrorok (na jó, néhány az...) hogy élvezhetők, neeem...Ezek olyan rosszak, hogy az már fáj...Hát jöjjenek a gyögyszemek.   A Brush…..
Horror Heaven Deserted House 2011.10.30 03:12:00
Megint egy ázsiai horrort hozok, méghozzá friss, 2011-eset. Egyik előzetes posztomba megemlítettem mert ígéretesnek láttam, és nem is csalódtam benne, de hát ázsiai, garantáltan jó, legalábbis szerintem. Deserted House Rendező: Cheol-ha Lee   Semmi érdemleges nem fűződik…..
Horror Heaven 7 Days + 13Hrs 2011.10.26 20:00:00
Na igen...Érdekes egy poszt cím, de így egyszerűbb kiírni, mert most két filmet fogok szemügyre venni, aminek ez a cimük. a 13hrs előzetesét már régebben megemlítettem, úgyhogy most meg is nézem, és véleményezem, bár a kritikám nem lesz teljesen átfogó, mivel magyar felirat…..
Horror Heaven A Brush with Death 2011.10.26 14:00:00
Mivel erre a hétre lebetegedtem, másrészt meg jövőhéten őszi szünet, most kicsit aktívabb leszek, és megpróbálok minden nap új filmet hozni ide. Most egy Igaz történet alapú horrort hoztam nektek. Az majd kiderül, hogy mennyire valóságos. A Brush with Death Rendező: Brad…..
Horror Heaven Boo 2011.10.25 23:09:00
Tévedés ne essék, senkit se akarok ijesztgetni, csak konkrétan ez a film címe. BOO. Oly egyszerű, de azért reménykedem benne, hogy a film maga nem lesz az. Rég írtam már ide, és remélem emlékezetes filmet osztok meg a néppel. Eléggé beszaratós filmnek látszik, bár szerintem a…..
A ZS-film készítők ötlettárháza úgy tűnik, kimeríthetetlen. Amikor már tucadik alkalommal dőlsz hátra a fotelben egy-egy röhejes alkotás után, és ingatod vigyorogva a fejed, hogy „na basszus, ezt már nem tudják alulmúlni”, a fejedben az a bizonyos belső hang akkor is szüntelenül azt súgja: de…..
Horror-Mirror Beszéljük meg 2011.10.13 07:00:00
Hajt a kíváncsiság, érdekel, mit gondoltok erről. Tegnap egy szócikket olvastam a wikin. És erre akadtam (kattintsatok rá, hogy teljesen láthatóvá váljon):   Na jó, lehet nevetni azon, hogy keveredtem a leíráshoz:P Esetleg elmélkedni, találgatni, de a lényeg nem ez. Hanem:…..
0R0SZLÁN 2011.10.15 13:57:58
@mutant: mármegbocsáss... a hematofil nem a saját vérére izgul bazki...hanem arra hogy más vérét kifojassa és lássa, ahogy végigfolyik a testén.semmi köze az emogeciséghez.
Horror Heaven Végső Állomás 5 2011.10.09 11:31:00
Nagyon szeretem ezeket a horrorokat. Igaz, minden részbe ugyanaz a történés (Valaki látja előre a halálát, megmenti pár barátját, jön a halál bácsi, és meggyilkolja őket a lehető legváltozatosabb módon). De ettől függetlenül eddig mindet élveztem, és remélem ezt is fogom,…..
Horror Heaven The Task 2011.10.08 19:45:00
Igen, megint egy After Darkos horror...Könyörgöm, egyetlen egy legalább tetszen már annyira mint a tavaji...Mert az idei felhozatal eddig siralmas...Félig kézikamerás, félig normális film, az alapötlet jó, remélem a kivitelezés is jó lesz... The Task Rendező: Alex Orwell  …..
Horror Heaven Elhagyott Szobák 2011.10.02 15:00:00
Van egy kis időm most, már eleget tanultam:D És most két filmet veszek szemügyre, aminél meg kell említenem, hogy az első részét magyar emberke rendezte, névszerint Nimród Antal. A második részt már nem. Már annyiszor botlottam ebbe a filmbe, gondoltam már meglesem, mert nagyon…..
Ebbe a posztomba olyan filmeket rakok, amiket semmiképp se nézzem meg senki se! Csak az, akinek nincs ízlése a horrorba...Mert ugyebár olyan is van, aki a trágyát tekinti zseniálisnak....10 filmet fogok gorecső alá venni, és sok sok órát elvenni az életemből ezek miatt...De…..
Perszeeee, hogy van még jó pár, csak eddig lusta voltam megírni. De majd most bepótolom.   Episode 50   A fókuszban két paranormális jelenségekkel foglalkozó tévéstáb áll: az egyik a szkeptikusok csapata, amely igyekszik leleplezni a kísértetekről szóló mítoszokat, a…..
Horror Heaven Scream Of The Banshee 2011.09.25 15:09:00
Ennek a filmnek utána néztem egy kicsit, hátha már látták a magyar horror kritikusok is. Mindkét vélemény, amit olvastam, eléggé lehúzta, úgyhogy muszáj nekem is megtekintenem, egyrészt mert after darkos horror, másrészt meg csak úgy. Mostanába eléggé sokat csalódtam az idei…..
Fú de rég írtam már ide, ideje lenne bepótolnom, és most újdonsággal jövök, mert egy eléggé véres beteg horror animét hoztam ide. Igen, animét, mert hogy eléggé sok anime van horror elemekkel, és persze, hogy én mindent be is fogom mutatni, ahogy időm engedi. Aki alapból…..
Horror Heaven 2LDK 2011.09.15 04:15:00
Fú de rég írtam már ide...Ennek több oka is van. Egyrészt új suliba kellett átiratkoznom, másrészt meg az előzőből kiiratkoznom...Az egy kupac szar volt, de végre normális suliba járok :D Na de nem ez a lényeg. Hoztam megint egy japán filmet, ami kitűnik a többi tömeggyártásos…..
Horror Heaven Kannibálok Erdeje 2011.09.09 10:00:00
Hát, eddig azt hiszem két kannibálos horrort láttam. A Kannibál sziklát, ami rohadt unalmas volt (Minden jó részt az előzetesbe vágtak bele...) , és a Kultusz Cannibal Holokaustot. Kíváncsi vagyok ez milyen lesz, 2008-es darab, csak nem lehet olyan rossz... Scarce Rendező: Jesse T.…..
Horror Heaven Deadline 2011.09.08 10:00:00
Ritkán szoktam horror thrillert nézti, mert elismerem, hogy alajában véve jobban szeretem a vérengzést belezést satöbbit. Bár néha néha teszek kivételt, mert ez a film felketette az érdeklődésem. Deadline   Rendező: Sean McConville   Ezen a filmen kívül inkább semmit…..
Ez...Ez a film...Hát nem tudom. Nagyrészt felháborodást keltett, mert hogy "undorító" meg "beteges" meg satöbbi...De szerintem meg ez lófasz. Az tény, hogy nem valami népszerű, de épp ezért nézem meg én is, kíváncsi vagyok rá, bár lehet a kíváncsiságom…..
Kevés manaság az olyan film, amibe némi értelem is szorult. Igen, olyan is van, csak eléggé kevés. A másik, amit esetleg megemlíthetnék, az az Eden Lake, ami szintén olyan dolgot vett célpontba, ami manapság eléggé nagy problémának számít, és az a tinédzserek. A The Final,…..
Ezt a filmet eléggé sokan magasztalják az egekbe, nem ok nélkül. Mivel spanyol alkotás, garantáltan jó horrort fogok látni, ebbe nem is kételkedem. Bár az amcsi Karantén ríméket látni se akarom...Bár lehet beteszem a remakes posztomba, még nem tudom. Személy szerint már régebben…..