Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JayJay

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Japánt sújtó múlt heti földrengés hatásai közül a játékipart érintő következmények egészen jelentéktelenek, de játékblog révén mi mégiscsak erről írunk. Több, jellemzően PS3-ra készült játék premierjét ugyanis elhalasztottak a földrengés után. Egy zombiirtó…..
JayJay 2011.03.17 10:42:58
@pecs2010: szerintem itt senki nem a földrengésen viccelődik, nevet vagy poénkodik, csak egy másik szemszögből tekintettek rá, a blog szempontjából. Szerintem senki nincs itt, akit ne érintett meg volna valamilyen szinten ez a tragédia, és annak a következményei.

Ezt félretéve pedig, egy ilyen szimulátor, ami túléléssel foglalkozik, nem hogy ténylegesen segíthet lelkileg átvészelni ezeket a gondterhes időket (már aki képes túltenni magát ezen pszichológus segítsége nélkül), de akár tényleges ötleteket adhat arra, miképp kell túlélni egy ilyen katasztrófát, mi a teendő, miben lehet segíteni. Ilyenekről nyugodtan csinálhatnának szimulátort. Persze gondolom ez nem csak arról szólt volna pontosan, ahogy a japánok elvontságát ismerem, hanem az érzelmekről és sok háttérben megbúvó tartalomról.
Desmond Wallace hívta fel itt a figyelmemet arra, hogy egy új, MAGYAR, horror-vígjáték készül, amiben a zombik árasztják el a Balaton partját. Az előzetesen ízelítőn ugyan látszik itt is a szerény költségvetés, de ne legyünk telhetetlenek, ha ez kikerül a multiplexekbe,…..
Nem, ne várjon most senki az elején hosszú, mesterséges kertelést retorikai adalékanyagokkal, rögtön a közepébe vágok: azért szeretem a Kuruc Infó nevű hírportált, mert fikciós irodalomnak kitűnő olvasnivaló. Kitűnő, csakúgy, mint a magyar nyomtatott és internetes politikai…..
IDDQD Heti retro: Warcraft II 2011.02.17 15:30:00
Jól megszívattam magam a múltkori szavazással, sokáig nem tudtam, hogy a Doomra vagy a Warcraft II-re készüljek. Ráadásul mindkettő igen ismert és szeretett játék, olvasói elvárások az egekben, omg, omg. Végül a Warcraft II nyert, aminek a történetéről egyébként meglepően…..
A Spartacus: Vér és homok című sorozat elhozta a Starz számára azt az áttörést, amit már régóta vártak, lett egy olyan szériájuk, amiről mindenki beszélt, igaz, nem feltétlenül azért, amiért mondjuk a Drótról, de ne legyünk telhetetlenek. A gladiátorból lett lázadó…..
Forog Spielberg dinós-időutazós sci-fi-kalandja, a Terra Nova. Bemutató még tavasszal, a sorozat várhatóan szeptembertől látható majd a Fox műsorán...
Hazai bemutató: 2011. január 6.Nem láttam még olyan filmet, amit nézve vakargatni kezdtem a fejem, hogy „arorhadtéletbe, öregszem”. Pedig már túl vagyok az első olyan élményen is, hogy egy 18 körüli (vagy legalábbis annak látszó) lány, akire házunk lépcsőházában…..
Mint azt mindannyian tudjuk, a warezolás nagyrészt úgy működik, hogy a letöltött program mellé "kapunk" egy kódot is, amit beütve megszabadulunk a folyamatos zaklatástól, hogy vegyük meg, és hogy már csak harminc... huszonkilenc... huszonnyolc nap van hátra. Gondolom nem…..
Januárban visszatér kedvenc írónk, Hank Moody, hogy megint látványosan beleszarjon mindenbe. A vendégsztárlista is impozáns, a bemutatott jelenetek viccesek, ezt a másfél-két hónapot meg fél lábon is kibírjuk. >..
JayJay 2010.11.23 13:16:28
Óriási tévedés, hogy egy éttermi ebéd vagy drága, vagy rossz, mert én például számos olyan lehetőséget tudok, ami egyszerre rossz meg drága is. Tovább megyek, a kézenfekvő, olcsónak gondolt lehetőségek többnyire drágák és rosszak.Az irodaházak körül nyílt éttermek,…..
JayJay 2010.11.19 15:54:09
@mcs: Sorry, lemaradtam picit, de a hentes amiről beszéltem a Mester utcában van, a Dandár utcához közel azon az oldalon. Egy helyben állós (nincs szék) de a kínálat, az sosem egyhangú. Ma voltunk, és sült libacomb volt párolt lilakáposztával és hagymás burgonyával. Nyami :))
JayJay 2010.11.19 18:30:13
@Celia Mae: Akkor gondolom valamelyik nagy irodaépületben robotolsz te is. Az APEH néha tényleg hiányos menü terén, de legalább sok ott a további normális étterem. A kínai sem utolsó, Répa Rozi (igaz ott néha óriási a sor) és a Malom a Soroksárin. Szóval, választék az mindig van :)))
Gondolom, Uwe Bollt senkinek nem kell bemutatni. Korunk Ed Woodja ő, a gyötrelmesen szar filmek Fellinije, Harvey Weinsteinje és Győzikéje egy személyben. A játékosok különösen mérgesek rá, mert a művész ráállt a videojátékokból készült vállalhatatlan filmekre. House of the…..
Az Alien forgatókönyvén Damon Lindelof ügyködött, aki el is készült a művével és bemutatta Ridley Scottnak, illetve a stúdió fejeseinek és mindenki elégedett a szkripttel. A stúdió két fő szempontja az volt, hogy a költségvetés ne legyen az egekben, illetve ne R kategóriás,…..
  Akár képrejtvénynek is fel lehetne adni azokat a fotókat, amelyeket Peti, a Horánszky 1. bloggere küldött. Na de jöjjön inkább a megoldás:   Tegnap a Hajós utcában jártam, s az alábbi gyönyörű városrendezési megoldásra lettem figyelmes (fotók csatolva). A Hajós utca…..
"Gondoltam, a képek megosztásra érdemesek. Történt az, hogy Rumli nevű istencsapása belemászott egy szék karfáján lévő pulóver ujjába. Csipi nevű veszedelem nem tudta mire vélni a dolgot, de ez nem gátolta meg abban, hogy megtámadja..." - írja FanniKöszönjük!..
Modorosblog Disznó férfiak 2010.10.04 07:00:00
-Most nézz oda, Ildici: erről beszélek. Itt áll a zsákban a halom vasalatlan ruha már egy hónapja, és nem veszi rá magát. Azt mondja, majd ha a vasaltak elfogynak a szekrényéből, majd akkor. Én meg meg nem csinálom helyette, az hétszentség. Utálok vasalni. Mondjuk a…..
A cikk első része itt található.John Wayne egy lövésétől is esett össze több indián, de ő olykor még ikonként is sebezhető volt. A ’80-as évek akcióhőseinek fizikai épségéért már nem kellett aggódni. Ahogy szigorú arccal, mordállyal a kezükben álltak,…..
update: a Magic Burger elköltözött a XI. kerületbe. Az új helyről itt írtunk egy rövid véleményt. Kiugrunk a belvárosból és egészen a Szentendrei útig, a lakóteleppel övezett többsávos autópályáig mentünk, hogy megtaláljuk a legjobb budapesti hamburgerest. Körülbelül itt…..
Ha földönkívüli csillagászok életre alkalmas exoplanéták után kutatnak, akkor elképzelhető, hogy naprendszerünk csalódást okozna nekik - a külső régiókban található nagy mennyiségű por miatt ugyanis messziről az összes bolygó kivehetetlenné válik, kivéve a…..
JayJay 2010.09.27 09:49:27
@sandiuska: Valaki moderálja már ki az ilyen barmokat....

@Kókuszmenyét: Erre a gondolatra egyből a Futurama nevezetű "kis" sorozat ugrott be, ahol szaglótávcsövük volt az űr kutatásához... :)) Nem is kell látni mi van ott, kiszagolnak, mint egy 2 éves tacsi :)) Úgyis bűzlik ez a bolygó eléggé :)
Igazság szerint nem vagyok meggyőződve róla, hogy nem csak valami gigászi átverés az egész, de nagyon úgy tűnik, a chicagói Gorilla Tango Theatre színház októbertől műsorra tűzi a Boobs and Goombas: a Super Mario Burlesque című vígjátékot, szigorúan 18 éven felülieknek. Az…..
Még szerencse, hogy annak idején a tesiórák előtt többek között az aktuális slágerbeírás felolvasásával, ízlelgetésével töltöttük az időnket, s ezért gyakorlatilag mindegyikre szó szerint emlékszem. A most következőt az egyik osztálytársunk kapta (persze más a…..