Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wolfgang Amadeus Lószart

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudlak apának hívni, igazából megszólítást sem érdemelsz .... mert számomra csak egy donor vagy. Így alakult. Van apám, te meg biztosítod a zsebpénzemet. Ennél több miért kellene az életemből?   Nem tetszik? Azt tervezed, hogy így nem érdemlem meg és nem küldöd a…..
A nyár folyamán rengeteg olyan ételt készítettem, amiket posztolni, most már friss, szezonális alapanyag híján, értelmetlen lenne. Talán jövőre. Viszont az őszi és téli szezon legalább annyira izgalmas tud lenni. Jöhetnek a nehezebb zsírosabb ételek és még a könnyű halak mellé is oda lehet pakolni –…..
Az állatok világnapját október 4-én ünnepeljük. Ez a nap Assisi Szent Ferencnek, az állatok védőszentjének, halála napja. Aki tartott valaha állatot, tudja, hogy a kedvencek rengeteg dolgot tanítanak gazdájának, többek között rendszerességet és felelősséget. De az, hogy az állat jelenléte gyógyítana…..
Wolfgang Amadeus Lószart 2015.10.04 20:42:25
Megkezdődött Kína Yulin nevű városában az éves kutya és macskahús fesztivál, így ezrével viszik a nyerészkedők a ketrecekbe zsúfolt élő kutyákat és macskákat a húspiacra.   Brutális tradíció az, ami minden nyáron júniusban ismétlődik Délkelet–Kína Guangxi nevű tartományában Yulin városában,…..
Nem tudom van-e még olyan állam, ami átkúrja a palánkon, és a másik oldalon még le is szopatja a saját választópolgárainak 35%-át. Képzeljük el, hogy az USA-ban Obama megszívatna 70 millió amerikait a megválasztása után ... Csendes kis hír volt tegnap, és is majdnem…..
Jackpot Kaszinók a világ körül 2011.10.11 15:30:00
Nagy játékos vagy? Összegyűjtöttünk 5 kaszinót, ahol mindenképpen játszanod kell!5. hely: ATLANTIS PARADISE ISLAND - BAHAMAKezdjük értékelésünket egy olyan kaszinóval, amely szinte nem is lehetne jobb helyen a világban! A Bahama szigetek legnagyobb kaszinója az Atlantis bár egyesek…..
Wolfgang Amadeus Lószart 2011.10.13 08:22:55