Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HunLaci

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Facebook: Emergency House 2011.06.19 21:16:00
A legjobb fotóalbum a Facebook-on EVER! (Egy ilyen témájú beöltözős házibulit azonnal)Köszi Zoz! ..
HunLaci 2011.06.19 22:30:18
Subba Juj: Chicken song 2011.06.18 17:48:20
Szúrnám a fosóját!..
Lehet tudni, mikor az Apple valami nagy dobásra készül. Az eladóknak szólnak, hogy ne nagyon menjenek szabadságra, elkezdik nyomtatni a titoktartási nyilatkozatokat, és egyáltalán, a vezetők nagyon izgatottan viselkednek a főhadiszálláson, ez pedig még a takarítóknak is feltűnik.…..
Azt már tudjuk, hogy az Apple 50 ezer négyzetméteres adatközpontot épít Észak-Karolinában, ami az egyik legnagyobb lesz a világon. Arról viszont fogalmunk sincs, mire akarják ezt használni. Vannak, akik szerint csak arra készül a cég, hogy az iTunes folyamatosan növekvő forgalmát…..
Mennyire jófej trampli volt Éva már 2009-ben is!   ..
A fickó a premier előtt már beszélt arról, hogy milyen nagy szüksége lenne a második generációs iPadre, és most végre megkapta. Colbert, aki nálunk főleg azért ismert, mert mozgalmat indított, hogy róla nevezzék el a Megyeri hidat, örül a cuccnak, de már unja, és iPad 3-ast…..
E heti versenyzőnk igazán menő helyen található, az V. kerületi, felújított Egyetem téren, az Egyetemi templommal szemben, igazi kis európai hangulatsziget közepén. Külön érdekesség, hogy a Véndiák étterembe pont aznap tértem be tesztelni, amikor Csaba a Centrálban evett:…..
Az énekes a The Sunday Times Magazine-nak adott interjújában mesélt a zenéhez fűződő viszonyáról. Ebben felidézte azokat az időket, amikor az emberek még nagylemezeket vettek, amikor felrakták a fejhallgatót, feltekerték a hangerőt, behunyták a szemüket és elvesztek az albumban:…..
Olyan 1:05-től kezdtem el röhögni. ..
Aki követ minket az Egy nap a városban blogunkon is, tudhatja, hogy Csaba nemrég Amszterdamban volt. De azt már nem tudhatja, hogy ezúttal ő is LÁTTA. Látta rüfkélkedni az Utazót.Az eset a KLM Budapest-Amszterdam járatán történt, Csaba a felszállásnál vette észre, hogy ugyanazzal…..
Óriási tévedés, hogy egy éttermi ebéd vagy drága, vagy rossz, mert én például számos olyan lehetőséget tudok, ami egyszerre rossz meg drága is. Tovább megyek, a kézenfekvő, olcsónak gondolt lehetőségek többnyire drágák és rosszak.Az irodaházak körül nyílt éttermek,…..