Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Roppenytublogger

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Via http://dailyshark.blog.hu/ Az elmúlt három hónapban sokat dolgoztam Dél-Koreában. Rendszeresen utaztam a főváros és a tőle többszáz km-re lévő Daejon közt, reggel mentem, este jöttem. Elsőre autóval próbálkoztunk, de visszafelé olyan dugó alakult ki a szöuli bevezető…..
Egyik, nemrég apukává lett kollégánk hívta fel a figyelmünket a gyárban, a hazai pedofilok kedvenc legális weboldalára, ami nem más mint a tárponthu képmogosztó oldala. Sanyi (nevezzük így a balladai homály kedvéért) éles szemmel rámutatott, hogy - főként hétvégén -…..
Aki amiatt sír, hogy a fapadosokon csak pénzért adnak rágcsálnivalót, olvassa el VG levelét, amit a Malévnek küldött: Az alábbi levelet a Malév Kár- és Panaszügyi csoportjának küldtem szeptember 25-én. Úgy látom, hogy az ügyfélszolgálat továbbra sem működik náluk.…..
Kanpulyka alázatosan jelenti, hogy eltűntek a csótányok a rendőrség Teve utcai épületének kávéautomatájáról: Ezen szerencsétlen állatokat a rendőrség Teve utcai székházának egyik kávéautomatájában kaptam lencsevégre, ékes bizonyítékaként annak, hogy immár nem csak…..
Itt az ideje, hogy szakítsunk a hagyományos távirányítókkal, mellyeken csak 0-9 közötti gombok vannak. Lássuk be, ezek még a múlt századi körülményekhez igazodtak, amikor nem volt több száz csatorna az ember tévéjén. De azóta bizony megváltoztak a körülmények, mostantól…..
Új MÁV blog 6 órás horror 2007.10.19 23:29:42
Ez a megadurva. Szia, Gondoltam leírok egy történetet, ha tetszik tedd be. Igazából én már csak röhögök rajta, hátha más is fog... :) A dolog sajnos nem ma történt, ezért pontos dátumot nem tudok mondani hozzá - kb 2006. január-február (esetleg március) magassága - de mivel…..
Amikor a kalauz nem meg hozzányúlni a hajléktalanhoz... Tiszta szafari:) Helló György! Történt, hogy a ferihegyi reptérre kellett kimennem kora reggel, céges papírokat átkellett adnom egyik ügyfelünknek, aki már utazott is tovább onnan vidékre. 6 után érkezik a gép. Gondolta m…..
Ásványvízízű rágó? Ez akkora hülyeség, hogy a Szentkirályi új terméke óriási fórral indult: nem ismerek olyan, foggal rendelkező embert, aki az utóbbi napokban ne kommentálta volna a vizes cég meglepő termékskála-bővítését. A felfokozott várakozás után ma eljött a…..